GRATIS EKSPERTVURDERING FOR PAR I PRØVEPROSESSEN

Dette er ikke nytt for dere, det med å prøve å bli gravide

 

Dere har vært gjennom undersøkelser og kanskje også assistert befruktning tidligere, men ennå ikke lykkes med å bli gravide. Så nå lurer dere på hva som kan gjøres videre.

Høres det kjent ut?

Da er en grundig ekspertvurdering et naturlig neste steg. Og denne får dere gratis hos oss. La våre erfarne spesialister vurdere situasjonen deres, og alt dere har vært gjennom til nå – og anbefale neste skritt på veien.

Nytt håp

care

Mange som får hjelp hos oss, har opplevd å ikke lykkes andre steder.

Skreddersydd

professional

Et ekspertteam gir dere en personlig og skreddersydd anbefaling av behandling.

Gratis og uforpliktende

reference_like_icon

Vurderingen er helt gratis og dere forplikter dere ikke til noe.

Ekspertteamet som hjelper dere

Terje Sørdal

Gynekolog og medisinsk ansvarlig

Få leger kan skilte med Dr. Sørdals kompetanse innen assistert befruktning. Han har jobbet med faget siden slutten av 1980-tallet. Han er dessuten en erfaren gynekolog og utprøver for medisinske forskningsstudier.

Steven Mansell

Embryolog, PhD

Steven Mansell er utdannet embryolog ved Universitetet i Dundee. Han har sin doktorgrad i mannlig fertilitet – et felt han senere har forsket på. Steven har overordnet kvalitetsansvar for laboratoriedriften ved våre klinikker.

Finn Tysland Johnsen

Gynekolog 

Dr. Johnsen er en kunnskapsrik gynekolog med betydelig erfaring i faget. Han har spesialisert seg som gynekolog, og jobbet med fertilitetsbehandling ved St. Olavs Hospital før han kom til vår klinikk.

Slik går du fram

  • 1. Informer oss

    Fyll ut informasjonen i skjemaet under. Hvis dere har kopier av journaler eller resultater av tidligere undersøkelser, vil vi gjerne ha dette også. Last opp elektronisk i skjemaopplasteren under eller send i posten.

  • 2. Bli evaluert

    Vi evaluerer informasjonen dere har gitt oss og setter opp et forslag til en tilpasset behandlingsplan. Savner vi opplysninger, gir vi dere beskjed.

  • 3. Få råd om veien videre

    Innen 5 arbeidsdager kontakter vi dere for å avtale en telefonprat eller et møte for å gå gjennom evalueringen og anbefalingene.

Steg 1 – Filopplasting (hvis du har filer)

Har du, eller kan enkelt skaffe kopi av dokumenter fra tidligere utredning eller behandling vil de ofte hjelpe oss med å gi deg en best mulig vurdering. Du eier dine data og kan be om utlevering av journal fra både offentlig sykehus og private spesialister.

Steg 2 – fyll ut kontaktskjema

Fyll ut kontaktskjema under og vi kontakter dere i løpet av noen dager med en tid for gjennomgang eller direkte tilbakemelding. Noter gjerne på at dere har lastet opp skjema i filopplasteren for å effektivisere vår evalueringsprosess. 


-
+47

Ved utfylling av kontaktskjema sendes informasjonen sikkert til en innboks som kun våre ansatte har tilgang til. Vi har sikret skjema i henhold til norm for informasjonssikkerhet og du kan oppgi sensitiv informasjon.

Fant du ikke det du lette etter?

Se alle tjenester

Spørsmål og svar