Vi utvider vårt psykososiale tilbud

Vi i Medicus vet at veien til ønskebarnet handler om så mye mer enn sprøyter og medisiner, og at det psykososiale aspektet ved en behandlingsprosess er vel så viktige som det medisinske. Derfor utvider vi nå vårt psykososiale tilbud med en ytterligere fertilitetscoach, Synne. 

Bli bedre kjent med vår nye fertilitetscoach Synne

Flere av dere har kanskje møt Synne i starten av behandlingsløpet gjennom en uforpliktende samtale eller i utredningsprosessen, da Synne har jobbet som utredningskoordinator hos Medicus siden 2022. Hun er utdannet sykepleier i bunn, og har en videreutdanning i sexologi og tidligere erfaring fra psykiatri. 

Nå vil du også kunne møte Synne senere i behandlingsløpet eller etter behandlig, gjennom samtaler med henne som fertilitetscoach. Synne tar imot par og single til samtaler, og oppleves som en trygg og god samtalepartner som setter pasienten i sentrum. 

Hva er fertilitetcoaching, og hvem er det for?

Fertilitetscoaching er et tilbud for par og singel som skal, er under behandling eller som er ferdig, eller dere som forsøker å bli gravid på egen hånd. Det er for deg eller dere som ønsker en sparringspartner under prosessen, som kan hjelpe dere med å rydde i tanker og følelser, og gi dere verktøy for å håndtere prosessen på best mulig måte. 

Tilbudet er åpent for alle, enten dere er pasient hos oss i Medicus eller ved en annen privat eller offentlig klinikk. 

Vårt tilbud

Vi har siden 2015 hatt et tilbud om fertilitetcoaching med Mari Fevaag Heger, kjent for mange som fertilitetcoachen_ på Instagram. Mari har tatt imot pasienter på klinikken vår i Trondheim, og digitalt fra hele landet. Nå kan vi også tilby pasienter i Oslo fysisk samtaler på klinikken med vår nye fertilitetscoach Synne Hardeland Ihle, eller digitalt fra hele landet. 

Print
Email
WhatsApp
Facebook
Twitter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.