Fertilitetsklinikk Trondheim

Medicus Trondheim ble etablert i 1997 og var den første private fertilitetsklinikken innen assistert befruktning nord for Oslo. Vi tilbyr alle typer assistert befruktning som er tillatt i Norge, samt eggfrys og hjelp med eggløsningsproblemer. 

Om fertilitetsklinikken

Medicus Trondheim er den første av våre fire klinikker i Norge, og er fertilitetsklinikken med lengst erfaring i vår region. Vi var den første private fertilitetsklinikken i Trondheim som startet med assistert befruktning og har siden den gang bidratt til over 2000 barn.

Hos oss møter du dyktige fertilitetsleger med lang erfaring og en ISO-sertifisert fertilitetsklinikk, godkjent for alle fertilitetstilbud tillatt i Norge. Vi tar ukentlig imot par og single fra hele landet til assistert befruktning.

Previous slide
Next slide

Assistert befruktning (IVF) Trondheim

Ved vår fertilitetsklinikk i Trondheim møter dere mennesker med lang erfaring og høy kompetanse innen assistert befruktning, og som bryr seg om dere og deres situasjon. Enten dere er et par som sliter med å bli gravide på egen hånd, singel eller to kvinner som ønsker seg barn, så har vi et tilbud for dere.

Vi åpnet vår første fertilitetsavdeling i Trondheim i 2002, og har siden den gang bidratt til over 2000 barn ved våre klinikker i Trondheim, Oslo, Stavanger og Bergen.

Våre tjenester innen assistert befruktning og fertilitet

Vi tilbyr alle typer assistert befruktning som er tillatt i Norge, samt eggfrys og hjelp med eggløsningsproblemer. 

Møt vårt team ved fertilitetsklinikken

Hos Medicus Trondheim har vi et dedikert team bestående av gynekologer, IVF-sykepleiere og embryologer som hjelper par og single med å oppfylle drømmen om ønskebarnet. Bli bedre kjent med våre ansatte og lær dem å kjenne.

Terje Sørdal

Terje Sørdal

Gynekolog i Trondheim og med. dir.

Finn T. Johnsen

Gynekolog, Trondheim

Lisa Sporsheim Valbekmo

IVF-sykepleier, Trondheim

Kine Berdal

IVF-sykepleier Trondheim

Kari Mette Lyngmo

IVF-koordinator, Trondheim

Omar Ghalayini

Embryolog, Trondheim

Niclas Silver

Embryolog, Trondheim

Christina Veltkamp Prieto

Embryolog Trondheim

Uforpliktende samtale om assistert befruktning

Har du spørsmål om assistert befruktning? Book en uforpliktende og gratis samtale med våre utredningskoordinatorer. 

Du finner enkelte en time som passer deg via vår online booking.

Bor du langt unna Trondheim? Start fertilitetsjekken hos en gynekolog nær deg

Bor du et stykke unna vår fertilitetsklinikk i Trondheim kan du starte innledende undersøkelser hos en gynekolog nær deg. Vi samarbeider med gynekologer over hele landet. Se listen over gynekologer vi samarbeider med her og finn din nærmeste.

Pasienthistorier

Les mer om hvordan andre har opplevd deres møte med vår fertilitetsklinikk.