Gynekolog Bergen

Leter du etter etter gynekolog i Bergen? Våre gynekologer er opptatt av å ivareta deg på en best mulig måte, enten det dreier seg om rutineundersøkelse eller mer komplekse problemstillinger. 

Privat gynekolog i Bergen

Hos vår gynekolog i Bergen får du:

  • Time raskt og uten henvisning
  • Privat gynekolog i Bergen med lang erfaring
  • Kvinnelig og mannlig gynekolog 
  • Sentral beliggenhet
  • Moderne lokaler og utstyr 
  • Enkel timebestilling online

Hvordan foregår en gynekologisk undersøkelse?

Gynekologen sjekker din sykdomshistorie og medisinbruk, og foretar en gynekologisk undersøkelse av skjede, livmorhals og bekkenorganer. I tillegg innebærer undersøkelsen ultralyd av livmor og eggstokker. 

Ved behov tar gynekologen prøver, slik som celleprøve, bakterieprøver, hormonprøver og vevsprøver for å bekrefte eller avkrefte sykdom eller ubalanser. Normalt sett tar undersøkelsen 20 minutter.

Hva sjekker gynekologen?

Hos våre gynekologer kan du få hjelp med:

 

Etter et besøk hos våre gynekologer kan du føle deg trygg på at du har fått en grundig sjekk av din gynekologiske helse.

Hvem bør gå til gynekolog?

Vi hjelper kvinner i alle generasjoner. Enten du er en ung kvinne tidlig i 20 årene eller voksen og forbi overgangsalderen kan du ha god nytte av time hos gynekolog.

Problemstillingene varierer med alders- og livsfase. Unge kvinner hjelper vi typisk med prevensjon, blødningsproblemer, celleprøver, graviditet og fruktbarhet. Voksne kvinner har mange av de samme problemstillingene, men her kan også plager i eller etter overgangsaldersalder komme inn som spesielt relevant. 

Våre gynekologer i Bergen

Ved Medicus møter du profesjonelle og omsorgsfulle mennesker du kan føle deg trygg hos.

Ved Medicus Bergen har vi både kvinnelige og mannlig gynekolog med lang erfaring og ekspertise som kan hjelpe deg. Vi har et team bestående av to gynekologer, Alexander Freis og Camilla Koester.

Alexander Freis

Gynekolog og daglig leder Bergen

Camilla Koester

Gynekolog Bergen

Her finner du oss

Medicus Bergen holder til i moderne lokaler, sentralt lokalisert i Bredalsmarken 15.

Bygningen har ulike innganger du kan benytte for å komme deg inn til klinikken. Nedenfor kan du se navigasjonen for de ulike alternativene: 

Kontakt - Bergen

Bredalsmarken 15, 7.etasje, 5006 Bergen

Mandag: 08:00 – 15:30
Tirsdag: 08:00 – 15:30
Onsdag: 08:00 – 15:30
Torsdag: 08:00 – 15:30
Fredag: 08:00 – 15:30

Bestill time til gynekolog i Bergen

Bestill time hos vår erfarne gynekologer i Bergen. Du får time raskt, og ingen henvisning er nødvendig.  

Du finner enkelt en time som passer via vår online booking.

Ofte stilte spørsmål

Det kan man, og noen ganger skyldes jo besøket langvarig eller uregelmessig blødninger slik at det blir vanskelig å planlegge. Det kan bli vanskelig å få tatt celleprøve hvis kvinnen har mens.

Det oppleves forskjellig, men de fleste har gruet seg unødig mye før undersøkelsen. Beskrivelser fra nettet eller venninner kan ofte vise seg å være sterkt overdrevet. De fleste opplever ubehag i knyttet til undersøkelsen, men de færreste opplever smerte.

Så ofte at man føler seg trygg med det. I mange land går kvinner til årlig sjekk hos gynekolog. Norske kvinner går ikke så ofte, noe som kan skyldes at det tidligere var få gynekologer tilgjengelig. Vi anbefaler gjerne hvert annet år.

Undersøkelse med ultralyd og inspeksjon av livmorhalsen, skjeden og yttre deler av kvinnens kjønnsorganer vil som regel ikke ta mer enn 20 minutter.

Det kan man utmerket godt gjøre, de er jo også spesialister i fødselshjelp og kan følge opp med ultralydundersøkelser.