Medicus Stavanger

En moderne fertilitetsklinikk og gynekologisk senter i Stavanger

Midt i hjertet av Stavanger finner du Medicus moderne fertilitetsklinikk hvor du kan få hjelp både med generelle gynekologiske problemstillinger og selvsagt assistert befruktning.

Vår fertilitetsklinikk i er godkjent for alle tilbud tillatt i Norge og var den første klinikken i Stavanger med fullt prøverørsbehandling lokalt.

Team – privat gynekolog Stavanger
emilian_portrett

Første fertilitetsklinikk i Stavanger godkjent for assistert befruktning

I 2017 ble Medicus den første klinikken i Stavanger som er godkjent for assistert befruktning. Det er derfor med stor glede vi kan tilby par i fra regionen hjelp med både fruktbarhetssjekk og assistert befruktning midt i Stavanger sentrum.

Ved Medicus møter dere mennesker med lang erfaring, høy kompetanse og som bryr seg om dere og deres situasjon. Med klinikker både i Stavanger, Oslo og Trondheim har vi en sterkt faglig stab som samarbeider tett på tvers av klinikkene. Vi etablerte fertilitetsavdelingen vår i Trondheim i 2002 klinikken i Stavanger er bygget på samme kvalitetssystem og verdier.

Vær trygg hos våre dyktige gynekologer

Våre gynekologer er opptatt av å ivareta deg på en best mulig måte, enten det dreier seg om rutineundersøkelse eller mer komplekse problemstillinger. Her møter du dyktige gynekologer med spesialkompetanse og topp moderne utstyr.

Du får time raskt og uten henvisning.

Privat gynekolog Stavanger

Kontakt - Stavanger

Haakon VIIs gate 7, 4.etasje, 4005 Stavanger

Inngangen til klinikken er i retning av Breiavatnet, mellom Sparebanken Vest og Dr. Dropin.

Her finner du våre andre klinikker

Trondheim

Medicus Trondheim var vår aller første klinikk, og den første private fertilitetsklinikken utenfor Oslo. Vi holder til i moderne og hyggelige lokaler, sentralt lokalisert på Solsiden. Vi tilbyr de fleste gynekologiske tjenester, og hjelper ukentlig par og single med å bli gravide. Vi har også en egen avdeling for endoskopi.

Oslo

Medicus Oslo er en ny og moderne fertilitetsklinikk som på kort tid er blitt en av Norges største klinikker. Vi holder til lyse og fine lokaler like ved Nationaltheatret. Vi tilbyr de fleste gynekologiske tjenester, og hjelper ukentlig par og single med å bli gravide.

Bergen

Medicus Bergen er en topp moderne fertilitetsklinikk lokalisert sentralt i Bergen. Vi tilbyr de fleste gynekologiske tjenester, og alle former for assistert befruktning som er tillatt i Norge.

Møt noen av våre ansatte

Olav Andre Klefstad

Gynekolog og daglig leder, Stavanger

Grete Godtlibsen Dale

Gynekolog, Stavanger

Marianne Lode Tønnessen

Driftsleder og donorkoordinator, Stavanger