En moderne fertilitetsklinikk og gynekologisk senter i Stavanger

Midt i hjertet av Stavanger finner du Medicus moderne fertilitetsklinikk hvor du kan få hjelp både med generelle gynekologiske problemstillinger og selvsagt assistert befruktning.

Vår fertilitetsklinikk i er godkjent for alle tilbud tillatt i Norge og var den første klinikken i Stavanger med fullt prøverørsbehandling lokalt.

Team – privat gynekolog Stavanger
emilian_portrett

Første fertilitetsklinikk i Stavanger godkjent for assistert befruktning

I 2017 ble Medicus den første klinikken i Stavanger som er godkjent for assistert befruktning. Det er derfor med stor glede vi kan tilby par i fra regionen hjelp med både fruktbarhetssjekk og assistert befruktning midt i Stavanger sentrum.

Ved Medicus møter dere mennesker med lang erfaring, høy kompetanse og som bryr seg om dere og deres situasjon. Med klinikker både i Stavanger, Oslo og Trondheim har vi en sterkt faglig stab som samarbeider tett på tvers av klinikkene. Vi etablerte fertilitetsavdelingen vår i Trondheim i 2002 klinikken i Stavanger er bygget på samme kvalitetssystem og verdier.

Vær trygg hos våre dyktige gynekologer

Våre gynekologer er opptatt av å ivareta deg på en best mulig måte, enten det dreier seg om rutineundersøkelse eller mer komplekse problemstillinger. Her møter du dyktige gynekologer med spesialkompetanse og topp moderne utstyr.

Du får time raskt og uten henvisning.

Privat gynekolog Stavanger

ISO-sertifisert

Alle Medicus sine klinikker er ISO-sertifisert etter ISO 9001:2015. Det er verdens mest anerkjente standard for kvalitetsledelse.

Svært gode resultater

Mer enn 20 års erfaring

Medicus ble stiftet i 1997 og har siden den gang vokst til et anerkjent senter med mange gynekologer, en høykompetent fertilitetsklinikk og med internasjonal anerkjennelse for sin aktivitet innen klinisk forskning.

Bredt fagmiljø

Vi har et bredt fagmiljø gjennom våre klinikker ulike steder i landet. Gjennom et tett faglig samarbeid på tvers av klinikkene øker vi kvaliteten på hvert sted.

Internasjonalt anerkjent for kliniske studier

Vi har gjennom årene deltatt i mer enn 50 kliniske forskningsstudier. Slik har vi vært med å bidratt til at nye og bedre legemidler har kommet på markedet, og basert på arbeidet vi har gjort med disse studiene har vi også publisert flere artikler i anerkjente tidsskrift.