Medicus Oslo

En moderne fertilitetsklinikk og gynekologisk senter i Oslo

Midt i hjertet av Oslo, like ved Nationaltheateret, finner du vår moderne fertilitetsklinikk og gynekologiske senter. Her kan du få hjelp både med problemstillinger knyttet til generell gynekologi og assistert befruktning.

Vår fertilitetsklinikk i Oslo er godkjent for alle tilbud tillatt i Norge.

Befruktning

Det fins hjelp for dere med barneønske

Medicus i Oslo er godkjent for alle typer assistert befruktning. Det er derfor med stor glede vi kan tilby par i fra regionen hjelp med alle typer fruktbarhetssjekk og assistert befruktning tillatt i Norge.

Ved Medicus møter dere mennesker med lang erfaring, høy kompetanse og som bryr seg om dere og deres situasjon. Vi etablerte fertilitetsavdelingen vår i Trondheim i 2002 og har siden den gang hjulpet mer enn 2000 barn til verden.

Vær trygg hos våre dyktige gynekologer

Våre gynekologer er opptatt av å ivareta deg på en best mulig måte, enten det dreier seg om rutineundersøkelse eller mer komplekse problemstillinger. Her møter du dyktige gynekologer med spesialkompetanse og topp moderne utstyr.

Du får time raskt og uten henvisning.

fotograf-ingar-srensen-6

Kontakt - Oslo

Stortingsgata 30, 6. etasje, 0161 Oslo

Vi holder til 1 minutt unna Nationaltheateret.

Her finner du våre andre klinikker

Trondheim

Medicus Trondheim var vår aller første klinikk, og den første private fertilitetsklinikken utenfor Oslo. Vi holder til i moderne og hyggelige lokaler, sentralt lokalisert på Solsiden. Vi tilbyr de fleste gynekologiske tjenester, og hjelper ukentlig par og single med å bli gravide. Vi har også en egen avdeling for endoskopi.

Stavanger

Medicus Stavanger finner du midt i sentrum – og er byens første fertilitetsklinikk. Vi tilbyr de fleste gynekologiske tjenester, og hjelper ukentlig par og single med å bli gravide.

Bergen

Medicus Bergen er en topp moderne fertilitetsklinikk lokalisert sentralt i Bergen. Vi tilbyr de fleste gynekologiske tjenester, og alle former for assistert befruktning som er tillatt i Norge.

Møte noen av våre ansatte

Inger Øverlie

Gynekolog og daglig leder, Oslo

Anne Ragnhild Kjus Skomedal

Gynekolog, Oslo
Steven Mansell

Steven Mansell

Embryolog, PhD, og lokal laboratorileder, Oslo