En moderne fertilitetsklinikk og gynekologisk senter i Oslo

Midt i hjertet av Oslo, like ved Nationalteateret, finner du vår moderne fertilitetsklinikk og gynekologiske senter. Her kan du få hjelp både med problemstillinger knyttet til generell gynekologi og assistert befruktning.

Vår fertilitetsklinikk i Oslo er godkjent for alle tilbud tillatt i Norge og tilbyr i fra januar 2019 all behandling lokalt.

Befruktning

Det fins hjelp for dere med barneønske

Medicus i Oslo er godkjent for alle typer assistert befruktning. Det er derfor med stor glede vi kan tilby par i fra regionen hjelp med alle typer fruktbarhetssjekk og assistert befruktning tillatt i Norge.

Ved Medicus møter dere mennesker med lang erfaring, høy kompetanse og som bryr seg om dere og deres situasjon. Vi etablerte fertilitetsavdelingen vår i Trondheim i 2002 og har siden den gang hjulpet mer enn 2000 barn til verden.

Vær trygg hos våre dyktige gynekologer

Våre gynekologer er opptatt av å ivareta deg på en best mulig måte, enten det dreier seg om rutineundersøkelse eller mer komplekse problemstillinger. Her møter du dyktige gynekologer med spesialkompetanse og topp moderne utstyr.

Du får time raskt og uten henvisning.

fotograf-ingar-srensen-6

ISO-sertifisert

Alle Medicus sine klinikker er ISO-sertifisert etter ISO 9001:2015. Det er verdens mest anerkjente standard for kvalitetsledelse.

Svært gode resultater

Mer enn 20 års erfaring

Medicus ble stiftet i 1997 og har siden den gang vokst til et anerkjent senter med mange gynekologer, en høykompetent fertilitetsklinikk og med internasjonal anerkjennelse for sin aktivitet innen klinisk forskning.

Bredt fagmiljø

Vi har et bredt fagmiljø gjennom våre klinikker ulike steder i landet. Gjennom et tett faglig samarbeid på tvers av klinikkene øker vi kvaliteten på hvert sted.

Internasjonalt anerkjent for kliniske studier

Vi har gjennom årene deltatt i mer enn 50 kliniske forskningsstudier. Slik har vi vært med å bidratt til at nye og bedre legemidler har kommet på markedet, og basert på arbeidet vi har gjort med disse studiene har vi også publisert flere artikler i anerkjente tidsskrift.