I de beste hender

Vi har jobbet med kvinnehelse, fertilitet og livskvalitet siden 1997. Hos oss møter du noen av Norges mest erfarne folk, som brenner for faget sitt og for at du skal få den beste behandlingen som finnes.

Det beste for deg, krever det beste av oss

Gode resultater, lang erfaring og fagfolk som virkelig bryr seg, er noe av det viktigste som vil møte deg hos Medicus. Samt ny, forskningsbasert kunnskap og moderne teknologi og utstyr. Sveip og lær mer om hva vi står for, går for og skiller oss ut på.

STORT EKSPERTMILJØ

Vi er en stor, profesjonell og erfaren aktør, med mange klinikker i Norge. Det betyr at vi har et solid fagmiljø, og spisskompetanse du som er pasient kan dra nytte av. Ingen klinikker i Norge har like mange fagpersoner innen assistert befruktning som oss. Og svært få kan matche vårt team innen gastroenterologi.

«Opplever Medicus som en profesjonell og moderne fertilitetsklinikk, der det jobber ekte mennesker som ser og tar vare på andre mennesker! Takk for god hjelp i en vanskelig situasjon»
«Finnes ikke bedre gynekolog enn på Medicus. Like fantastisk opplevelse hver gang. Anbefales på det sterkeste»
«Har opplevd meg ivaretatt og møtt på en varm og profesjonell måte»
Previous slide
Next slide

Vår historie – noen milepæler

01

Medicus blir født

1997
02
Vår første
prøverørsbehandling
2002
03

Vi utvider og bygger nytt hovedkontor

2013
04
Vi åpner dørene til Medicus Oslo
2015
05
Medicus Stavanger blir byens første fertilitetsklinikk
2017
06
Vi etablerer vår første endoskopisk avdeling
2020
07

Medicus åpner klinikk i Bergen høsten 2023

2023

Her finner du oss

Trondheim

Medicus Trondheim var vår aller første klinikk, og den første private fertilitetsklinikken utenfor Oslo. Vi holder til i moderne og hyggelige lokaler, sentralt lokalisert på Solsiden. Vi tilbyr de fleste gynekologiske tjenester, og hjelper ukentlig par og single med å bli gravide. Vi har også en egen avdeling for endoskopi.

Stavanger

Medicus Stavanger finner du midt i sentrum – og er byens første fertilitetsklinikk. Vi tilbyr de fleste gynekologiske tjenester, og hjelper ukentlig par og single med å bli gravide.

Oslo

Medicus Oslo er en ny og moderne fertilitetsklinikk som på kort tid er blitt en av Norges største klinikker. Vi holder til lyse og fine lokaler like ved Nationaltheatret. Vi tilbyr de fleste gynekologiske tjenester, og hjelper ukentlig par og single med å bli gravide.

Bergen

Medicus Bergen er en topp moderne fertilitetsklinikk lokalisert sentralt i Bergen. Vi tilbyr de fleste gynekologiske tjenester, og alle former for assistert befruktning som er tillatt i Norge.

Bli kjent med noen av ekspertene våre

Terje Sørdal

Terje Sørdal

Gynekolog i Trondheim og med. dir.

Finn T. Johnsen

Gynekolog, Trondheim

Olav Andre Klefstad

Gynekolog/daglig leder Stavanger
Inger Øverlie

Inger Øverlie

Gynekolog/daglig leder Oslo

Øystein Sørdal

Spesialist i indremedisin, fordøyelses- og leversykdommer, PhD
Mari Fevaag Heger

Mari Fevaag Heger

Fertilitetscoach