Gynekolog Trondheim

Leter du etter etter gynekolog i Trondheim? Våre gynekologer er opptatt av å ivareta deg på en best mulig måte, enten det dreier seg om rutineundersøkelse eller mer komplekse problemstillinger. 

Privat gynekolog i Trondheim

Hos våre gynekologer i Trondheim får du:

  • Time raskt og uten henvisning
  • Privat gynekolog i Trondheim med lang erfaring
  • Kvinnelige og mannlige gynekologer
  • Sentral beliggenhet
  • Moderne lokaler og utstyr 
  • Enkel timebestilling online

Hvordan foregår en gynekologisk undersøkelse?

Gynekologen sjekker din sykdomshistorie og medisinbruk, og foretar en gynekologisk undersøkelse av skjede, livmorhals og bekkenorganer. I tillegg innebærer undersøkelsen ultralyd av livmor og eggstokker. 

Ved behov tar gynekologen prøver, slik som celleprøve, bakterieprøver, hormonprøver og vevsprøver for å bekrefte eller avkrefte sykdom eller ubalanser. Normalt sett tar undersøkelsen 20 minutter.

Hos våre gynekologer kan du få hjelp med:

 

Etter et besøk hos våre gynekologer kan du føle deg trygg på at du har fått en grundig sjekk av din gynekologiske helse.

Hvem bør gå til gynekolog?

Vi hjelper kvinner i alle generasjoner. Enten du er en ung kvinne tidlig i 20 årene eller voksen og forbi overgangsalderen kan du ha god nytte av time hos gynekolog.

Problemstillingene varierer med alders- og livsfase. Unge kvinner hjelpe vi typisk med prevensjon, blødningsproblemer, celleprøver, graviditet og fruktbarhet. Voksne kvinner har mange av de samme problemstillingene, men her kan også plager i eller etter overgangsaldersalder komme inn som en spesielt relevant.

Våre gynekologer i Trondheim

Ved Medicus møter du profesjonelle og omsorgsfulle mennesker du kan føle deg trygg hos. Gynekologene som jobber ved Medicus i Trondheim er:

Finn T. Johnsen

Gynekolog, Trondheim

Solveig Tingulstad

Gynekolog, Trondheim
Terje Sørdal

Terje Sørdal

Gynekolog i Trondheim og med. dir.

Her finner du oss

Medicus Trondheim holder til å moderne lokaler sentralt på Solsiden. 

Inngangen er under den grønne glassbroen som kobler sammen Solsiden kjøpesenter og parkeringsbygget.

Kontakt - Trondheim

Beddingen 8, 4. etasje, 7042 Trondheim

Mandag: 08:00 – 15:30
Tirsdag: 08:00 – 15:30
Onsdag: 08:00 – 15:30
Torsdag: 08:00 – 15:30
Fredag: 08:00 – 15:30

Bestill time til gynekolog i Trondheim

Bestill time hos våre erfarne gynekologer i Trondheim. Du får time raskt, og ingen henvisning er nødvendig.  

Du finner enkelt en time som passer via vår online booking.

Ofte stilte spørsmål

Det kan man, og noen ganger skyldes jo besøket langvarig eller uregelmessig blødninger slik at det blir vanskelig å planlegge. Det kan bli vanskelig å få tatt celleprøve hvis kvinnen har mens.

Det oppleves forskjellig, men de fleste har gruet seg unødig mye før undersøkelsen. Beskrivelser fra nettet eller venninner kan ofte vise seg å være sterkt overdrevet. De fleste opplever ubehag i knyttet til undersøkelsen, men de færreste opplever smerte.

Så ofte at man føler seg trygg med det. I mange land går kvinner til årlig sjekk hos gynekolog. Norske kvinner går ikke så ofte, noe som kan skyldes at det tidligere var få gynekologer tilgjengelig. Vi anbefaler gjerne hvert annet år.

Undersøkelse med ultralyd og inspeksjon av livmorhalsen, skjeden og yttre deler av kvinnens kjønnsorganer vil som regel ikke ta mer enn 15 minutter.

Det kan man utmerket godt gjøre, de er jo også spesialister i fødselshjelp og kan følge opp med ultralydundersøkelser.