Klinisk ernæringsfysiolog

Klinisk ernæringsfysiolog privat i Trondheim

Tea er vår kliniske ernæringsfysiolog som har bred kompetanse relatert til blant annet mageplager, overvekt og fedme, undervekt, hjertehelse og allergi hos personer i alle aldre. Konsultasjoner kan gjøres fysisk på klinikken i Trondheim eller digitalt over hele landet.

Hva er en klinisk ernæringsfysiolog?

Klinisk ernæringsfysiolog (KEF) er autorisert helsepersonell med minimum 5 års utdanning. Som KEF er man kvalifisert til å forebygge, utrede, diagnostisere og behandle ernæringsrelaterte tilstander og sykdommer.
 

Dette kan du få hjelp til

Hos Medicus arbeider Tea hovedsakelig med IBS relaterte plager, samt vektreduksjon i forbindelse med fertilitetsbehandling. Men som klinisk ernæringsfysiolog kan hun også hjelpe med andre diagnoser og problemstillinger. Dersom du ønsker å snakke med en klinisk ernæringsfysiolog av andre årsaker, er det bare å ta kontakt for å høre om hun kan bistå deg.
 
Som klinisk ernæringsfysiolog er Tea opptatt av at mat ikke skal være et stressmoment, og ønsker at flere skal få et avslappet forhold til kosthold. Dette gjennom god kunnskap om ernæring. Etter timen vil du få en skreddersydd plan som er tilpasset din hverdag, livsstil og preferanser.