Medicus Trondheim

Dyktige gynekologer og en moderne fertilitetsklinikk med assistert befruktning i Trondheim

Medicus ble etablert for 20 år siden i Trondheim. Her møter du dyktige gynekologer med lang erfaring og en ISO-sertifisert fertilitetsklinikk, godkjent for alle tilbud tillatt i Norge. Vi hjelper kvinner fra hele regionen med gynekologiske tjenester og tar ukentlig i mot par fra hele landet til assistert befruktning.

Klinikken vår i Trondheim er den første private klinikken innen assistert befruktning nord for Oslo og med lengst erfaring i vår region.

Slider Reception
gang-og-babyer
Assistert Befruktning Trondheim Ventesone
hvilerom
emilian_portrett

Mer enn 2000 barn med assistert befruktning

Omlag 1 av 7 par vil oppleve vanskeligheter med å bli gravid. Årsakene kan være mange, men heldigvis fins det hjelp for de fleste. Enten dere kun i første omgang ønsker å sjekke hvordan det står til med fruktbarheten, eller dere tror eller vet dere er i behov for hjelp til å bli gravid, har vi et tilbud for dere. Ved Medicus møter dere mennesker med lang erfaring, høy kompetanse og som bryr seg om dere og deres situasjon.

Vi var den første private fertilitetsklinikken i Trondheim som tilbyr assistert befruktning og siden den gang bidratt til over 2000 barn.

Vær trygg hos våre erfarne gynekologer

Våre gynekologer er opptatt av å ivareta deg på en best mulig måte, enten det dreier seg om rutineundersøkelse eller mer komplekse problemstillinger. Her møter du dyktige gynekologer med spesialkompetanse og topp moderne utstyr.

Hos våre helprivate gynekologer får du time raskt og uten henvisning. 

Kontakt - Trondheim

Beddingen 8, 4. etasje, 7042 Trondheim

Inngangen er under den grønne glassbroen som kobler sammen Solsiden kjøpesenter og parkeringsbygget.

Her finner du våre andre klinikker

Oslo

Medicus Oslo er en ny og moderne fertilitetsklinikk som på kort tid er blitt en av Norges største klinikker. Vi holder til lyse og fine lokaler like ved Nationaltheatret. Vi tilbyr de fleste gynekologiske tjenester, og hjelper ukentlig par og single med å bli gravide.

Stavanger

Medicus Stavanger finner du midt i sentrum – og er byens første fertilitetsklinikk. Vi tilbyr de fleste gynekologiske tjenester, og hjelper ukentlig par og single med å bli gravide.

Bergen

Medicus Bergen er en topp moderne fertilitetsklinikk lokalisert sentralt i Bergen. Vi tilbyr de fleste gynekologiske tjenester, og alle former for assistert befruktning som er tillatt i Norge.

Møt noen av våre ansatte

Terje Sørdal

Terje Sørdal

Gynekolog i Trondheim og med. dir.

Finn T. Johnsen

Gynekolog, Trondheim
Mari Fevaag Heger

Mari Fevaag Heger

Fertilitetscoach, Trondheim