En moderne fertilitetsklinikk og gynekologisk senter i Trondheim

Medicus ble etablert for 20 år siden i Trondheim. Her møter du dyktige gynekologer med lang erfaring og en ISO-sertifisert fertilitetsklinikk, godkjent for alle tilbud tillatt i Norge. Vi hjelper kvinner fra hele regionen med gynekologiske tjenester og tar ukentlig i mot par fra hele landet til assistert befruktning.

Klinikken vår i Trondheim er den største private klinikken for gynekologi og assistert befruktning i vår region.

Vi nærmer oss 1000 barn

Omlag 1 av 7 par vil oppleve vanskeligheter med å bli gravid. Årsakene kan være mange, men heldigvis fins det hjelp for de fleste. Enten dere kun i første omgang ønsker å sjekke hvordan det står til med fruktbarheten, eller dere tror eller vet dere er i behov for hjelp til å bli gravid, har vi et tilbud for dere. Ved Medicus møter dere mennesker med lang erfaring, høy kompetanse og som bryr seg om dere og deres situasjon.

Vi etablerte fertilitetsavdelingen i 2002 og har siden den gang hjulpet snart 1000 barn til verden.

Vær trygg hos våre erfarne gynekologer

Våre gynekologer er opptatt av å ivareta deg på en best mulig måte, enten det dreier seg om rutineundersøkelse eller mer komplekse problemstillinger. Her møter du dyktige gynekologer med spesialkompetanse og topp moderne utstyr.

Vi har både en gynekolog med avtalepraksis, Dr. Terje Sørdal, og vi har helprivate gynekologer hvor du får time raskt og uten henvisning. Vi har også timer tilgjengelig på kveldstid.

ISO-sertifisert

Medicus i Trondheim er ISO-sertifisert etter ISO 9001:2015. Det er verdens mest anerkjente standard for kvalitetsledelse.

Svært gode resultater

Vårt ISO-sertifiserte prøverørslaboratorium i Trondheim leverer vi resultater på et høyt internasjonalt og nasjonalt nivå.

Mer enn 20 års erfaring

Medicus ble stiftet i 1997 og har siden den gang vokst til et anerkjent senter med mange gynekologer, en høykompetent fertilitetsklinikk og med internasjonal anerkjennelse for sin aktivitet innen klinisk forskning.

Bredt fagmiljø

Vi har et bredt fagmiljø gjennom våre klinikker ulike steder i landet. Gjennom et tett faglig samarbeid på tvers av klinikkene øker vi kvaliteten på hvert sted.

Internasjonalt anerkjent for kliniske studier

Vi har gjennom årene deltatt i mer enn 50 kliniske forskningsstudier. Slik har vi vært med å bidratt til at nye og bedre legemidler har kommet på markedet, og basert på arbeidet vi har gjort med disse studiene har vi også publisert flere artikler i anerkjente tidsskrift.

Bestill time

Ingen ventetid, ingen henvisning

Kontakt oss

Er du usikker er det bare å ta kontakt