Fertilitetscoaching

Fertilietscoaching – et unikt tilbud

Veien til ønskebarnet kan noen ganger føre med seg mange spørsmål og følelsesmessige reaksjoner. Det kan være at du får behov for å holde motivasjonen og håpet oppe. Dette tar vi på Medicus på alvor og har et unikt tilbud med Mari Fevaag Heger som sparringspartner.

Mari har har faglig bakgrunn som sosionom og coach, samt flere års erfaring fra barnevern og eget selskap. Hun har selv erfaring fra prøverørsprosessen. Etter flere mislykkede forsøk har hun tilsammen fått tre nydelig barn, alle fra Medicus.

Hos Mari kan du som enkeltperson eller dere som par få coaching og oppfølging på tema som ikke nødvendigvis handler om sprøyter og medisiner. Dere får:

  • hjelp til å forberede og normalisere emosjonelle utfordringer under behandlingen
  • hjelp til  å ivareta parforholdet og forstå hverandres reaksjoner i prosessen
  • enkle verktøy for å håndtere prosessen på best mulig måte
  • støtte i vanskelige valg og etiske dilemmaer
  • hjelp til å holde motivasjonen og håpet oppe

Mari er tilgjengelig for alle og møter deg eller dere personlig, via telefon/Skype eller som digital konsultasjon. Ta gjerne kontakt med oss for å få informasjon om tilbudet. Du kan også lese flere blogginnlegg om dette temaet i bloggen vår.

Du kan også følge Fertilitetscoachen på Instagram  for tips, råd og støtte på veien mot ønskebarnet.

Den første samtalen snudde alt på hodet for oss. Terapeuten lærte oss mye om ufrivillig barnløshet, og de ulike fasene par går gjennom i en prøveperiode.

MedicusPodden om fertilitetscoaching

I første episode av MedicusPodden får du høre mer om det emosjonelle aspektet med prøveprosessen med fertilitetscoach Mari. Episodene er også tilgjengelig på Spotify.

MedicusPodden om fertilitetscoaching

Følg Fertilitetscoachen på Instagram for tips, råd og støtte på veien.

Fant du ikke det du lette etter?

Mer fra fertilitetscoachen i bloggen

Spørsmål og svar