Fertilitetscoaching

Fertilietscoaching – et unikt tilbud

Veien til ønskebarnet kan noen ganger føre med seg mange spørsmål og følelsesmessige reaksjoner. Det kan være at man får behov for å holde motivasjonen og håpet oppe. Dette tar vi på Medicus på alvor og har et unikt tilbud med Mari Fevaag Heger som sparringspartner.

Mari har har en faglig bakgrunn som sosionom, coach samt flere års erfaring fra barnevern og eget selskap. Ved Medicus jobber hun med par under prøverørsbehandling og har selv erfaring fra prøverørsprosessen. Etter flere mislykkede forsøk har hun tilsammen fått tre nydelig barn, alle fra Medicus.

Hos Mari kan du som enkeltperson eller dere som par få coaching og oppfølging på tema som ikke nødvendigvis handler om sprøyter og medisiner. Dere vil få hjelp til:

  • Forberede og normalisere emosjonelle utfordringer under behandling
  • Ivareta parforholdet, forstå hverandres reaksjoner i prosessen
  • Motta enkle verktøy for å håndtere prosessen på best mulig måte
  • Støtte i vanskelige valg og etiske dilemmaer
  • Holde motivasjonen og håpet oppe

Mari møter dere gjerne personlig eller via telefon/Skype og er tilgjengelig for alle. Ta kontakt med oss for å informasjon om tilbudet. Du kan også lese flere blogginnlegg om dette temaet i vår blogg.

Du kan også følge Fertilitetscoachen på Instagram for tips, råd og støtte på veien mot ønskebarnet.

Den første samtalen snudde alt på hodet for oss. Terapeuten lærte oss mye om ufrivillig barnløshet, og de ulike fasene par går gjennom i en prøveperiode. Alexander og Catrine

MedicusPodden om fertilitetscoaching

I første episode av MedicusPodden får du høre mer om det emosjonelle aspektet med prøveprosessen med fertilitetscoach Mari. Episodene er også tilgjengelig på Spotify.

Bestill time

Bruk vårt sikre elektroniske skjema

Kontakt oss

Er du usikker er det bare å ta kontakt

Fant du ikke det du lette etter?

Mer fra fertilitetscoachen i bloggen

Spørsmål og svar