Fertilitetsklinikk bergen

Vår fertilitetsklinikk i Bergen åpnet høsten 2023 og ligger sentralt lokalisert i sentrum. Medicus Bergen tilbyr alle typer assistert befruktning som er tillatt i Norge. 

Om fertilitetsklinikken

Medicus Bergen er den nyeste av våre fire fertilitetsklinikker i Norge. Du finner oss lokalisert i 7.etasje i Bredalsmarken 15. 

Hos oss møter du en dyktige fertilitetslege med lang erfaring og en fertilitetsklinikk godkjent for alle fertilitetstilbud tillatt i Norge. Vi tar ukentlig imot par og single fra hele landet til assistert befruktning.

Previous slide
Next slide

Assistert befruktning (IVF) i Bergen

Ved vår fertilitetsklinikk i Bergen møter dere mennesker med lang erfaring og høy kompetanse innen assistert befruktning, og som bryr seg om dere og deres situasjon. Enten dere er et par som sliter med å bli gravide på egen hånd, singel eller to kvinner som ønsker seg barn, så har vi et tilbud for dere.

Vi åpnet vår første fertilitetsavdeling i Trondheim i 2002, og har siden den gang bidratt til over 2000 barn ved våre klinikker i Trondheim, Oslo, Stavanger og Bergen.

Gynekolog Alexander Freis

Våre tjenester innen assistert befruktning og fertilitet

Vi tilbyr alle typer assistert befruktning som er tillatt i Norge, samt eggfrys og hjelp med eggløsningsproblemer. 

Møt vårt team ved fertilitetsklinikken

Hos Medicus Bergen har vi et dedikert team bestående av gynekolog, IVF-sykepleier og embryolog som hjelper par og single med å oppfylle drømmen om ønskebarnet. Bli bedre kjent med våre ansatte og lær dem å kjenne.

Alexander Freis

Gynekolog, Bergen

Ann Katrin Midthjell

IVF-sykepleier, Bergen

Jenna Jardim

Embryolog og lokal laboratorieleder, Bergen

Uforpliktende samtale om assistert befruktning

Har du spørsmål om assistert befruktning? Book en uforpliktende og gratis samtale med våre utredningskoordinatorer. 

Du finner enkelte en time som passer deg via vår online booking.

Bor du langt unna Bergen? Start fertilitetssjekken hos en gynekolog nær deg

Bor du et stykke unna vår fertilitetsklinikk i Bergen kan du starte innledende undersøkelser hos en gynekolog nær deg. Vi samarbeider med gynekologer over hele landet. Se listen over gynekologer vi samarbeider med her og finn din nærmeste.

Pasienthistorier

Les mer om hvordan andre har opplevd deres møte med vår fertilitetsklinikk.