Medicus Bergen

En topp moderne fertilitetsklinikk og gynekologisk senter – midt i Bergen sentrum

Medicus Bergen åpnet august 2023, og ligger sentralt lokalisert i sentrum av Bergen. Vår topp moderne fertilitetsklinikk tilbyr alle typer assistert befruktning som er tillatt i Norge, og vi hjelper også kvinner med gynekologiske tjenester. 

Les mer om åpningen av klinikken vår i Bergen her

Snakk med vår erfarne fertilitetslege Alexander om assistert befruktning (IVF) i Bergen

Alexander er spesialist i gynekologi og obstetrikk, og har en spesialistutdanning fra Tyskland innen gynekologisk endokrinologi og reproduktiv medisin, avlagt ved Heidelberg Universitetssykehus. Han har drevet med mye forskning innenfor både assistert befruktning og gynekologi. 

Alexander tar i mot både digitale og fysiske konsultasjoner for fertilitetsutredning og planlegging av behandling. 

Gynekolog Alexander Freis
emilian_portrett

Mer enn 2000 barn med assistert befruktning

Ved Medicus møter dere mennesker med lang erfaring og høy kompetanse innen assistert befrukting, og som bryr seg om dere og deres situasjon. Enten dere er et par som sliter med å bli gravide på egen hånd, singel eller to kvinner som ønsker seg barn, så har vi et tilbud for dere. 

Vi åpnet vår første fertilitetsavdeling i Trondheim i 2002, og har siden den gang bidratt til over 2000 barn ved våre klinikker i Trondheim, Oslo, Stavanger og Bergen. 

Kontakt - Bergen

Bredalsmarken 15, 5006 Bergen, 9.etasje

Benytt hovedinngangen ved busstoppet, ta til venstre ved inngang B og heis opp til 9.etasje. 

Her finner du våre andre klinikker

Trondheim

Medicus Trondheim var vår aller første klinikk, og den første private fertilitetsklinikken utenfor Oslo. Vi holder til i moderne og hyggelige lokaler, sentralt lokalisert på Solsiden. Vi tilbyr de fleste gynekologiske tjenester, og hjelper ukentlig par og single med å bli gravide. Vi har også en egen avdeling for endoskopi.

Oslo

Medicus Oslo er en ny og moderne fertilitetsklinikk som på kort tid er blitt en av Norges største klinikker. Vi holder til lyse og fine lokaler like ved Nationaltheatret. Vi tilbyr de fleste gynekologiske tjenester, og hjelper ukentlig par og single med å bli gravide.

Stavanger

Medicus Stavanger finner du midt i sentrum – og er byens første fertilitetsklinikk. Vi tilbyr de fleste gynekologiske tjenester, og hjelper ukentlig par og single med å bli gravide.

Møte noen av våre ansatte

Gynekolog Alexander Freis

Alexander Freis

Gynekolog/daglig leder, Bergen
Terje Sørdal

Terje Sørdal

Gynekolog og Medisinsk direktør, Trondheim
Mari Fevaag Heger

Mari Fevaag Heger

Fertilitetscoach, Trondheim