Pasienthistorier

Historier fra andre par om møte med en IVF-klinikk

Her kan du lese om hvordan andre par har opplevd møte med vår IVF-klinikk.

Historien om Benjamin

Vår Benjamin kom til verden etter 5 forsøk med hjelp fra IVF-klinikken ved Medicus. Han er vår ”referanse” som vi gjerne deler med dere.

Vi vet hvordan det er å sette i gang prosessen med å få hjelp til å få barn. Tankene, usikkerheten og spørsmålene omkring dette er mange.

Valg av IVF-klinikk kan være vanskelig. Målet for oss alle som prøver er felles: Å få et barn. Og da vil vi ha den beste behandlingen. Vi valgte Medicus og det er vi glade for! Menneskene på Medicus innfridde våre krav. Fra dag én ble vi møtt med en seriøsitet, kombinert med høy kompetanse, forståelse og vennlighet.

Vi likte oss fra første stund og følte oss avslappet og trygg på valg av klinikk. Alltid tid til spørsmål og disponible hele tiden. Vi kunne ha skrevet side opp og side ned om positive opplevelser på Medicus. Vi vet at menneskene på Medicus bidro i stor grad til at vi som par kunne senke skuldrene og leve et nokså normalt liv i behandlingsperioden.

Vi håper dere som leser dette lykkes, uansett hvilken klinikk dere velger. Medicus ble et godt valg for oss og vi anbefaler dem på det sterkeste.

Det ble noen forsøk på oss før vi lykkes, men grunnen til at vi orket å prøve så mange ganger, var helt enkelt at vi følte oss så godt ivaretatt på Medicus at vi ikke hadde lyst til å gi oss. Nedturene ble korte, oppturen heter Benjamin og våkner klokka fem på morgenen, har fått ei tann og ruller rundt på gulvet som en mikrofiber-mopp.

Merete, Geir Morten og Benjamin

Mirakelet som fyller livet med en ny betydning

I dag feirer vi syv måneder siden miraklet vårt ble født. Det var ingen selvfølge at vi skulle få barn, siden jeg allerede var 42 år gammel da vi søkte hjelp. Vi hadde ingen tid å miste, og én ting var vi sikre på: vi ønsket å prøve hos de beste på assistert befruktning i Norge, både faglig og når det gjelder oppfølging og kommunikasjon.

Vi leste mye på nettet om fordeler og ulemper ved de forskjellige metodene og bestemte oss for å oppsøke klinikker i Bergen (hvor vi bor), Oslo og Stavanger. Ved Medicus i Stavanger fant vi et kompetent, imøtekommende, og engasjert team som så på vår sak og ikke behandlet oss som enda en kunde med dårlige sjanser på grunn av alderen. Etter en grundig vurdering fikk vi en behandling som var tilpasset oss, og som ble justert underveis basert på hva som kunne fungere best i vårt tilfelle. Gjennom hele prosessen fikk vi lett kontakt med alle på klinikken og god forklaring på alt vi lurte på. Men ikke bare det, vi fikk også emosjonell støtte og visste at de ønsket at vi også kunne oppfylle vår drøm om å få barn.

Når vi tenker oss tilbake, ser vi hvor viktig det var å være i gode hender! Tusen takk hele teamet for dette mirakelet som fyller vårt liv med en ny betydning.

Anonym

Følelsen av å komme ”hjem”

Vi følte vi ble ivaretatt på IVF-klinikken ved Medicus fra første stund. Selv om barnløshet er et vanskelig tema, følte vi alltid at det var rom for en lett og fin tone. Man trenger også humor i dette, det er vår opplevelse!

Den intime atmosfæren hos Medicus gir følelsen av å komme ”hjem” til noen, i stedet for å være på en institusjon.

Selv om vi hadde både opp- og nedturer i behandlingen, følte vi at støtten og optimismen over å kunne lykkes, alltid var i fokus.

Hos Medicus tar de seg alltid tid til å prate hvis man har behov for det, selv om vi vet at de har det travelt.
 Alt dette var bidro til at vi valgte nettopp Medicus, og at vi anbefaler disse fantastiske menneskene til alle som trenger litt hjelp for å få ønsket sitt oppfylt.

Kristin og Thor Martin

Venter ei oktoberjente

Vi anbefaler Medicus på det sterkeste. Vi følte oss velkommen og ivaretatt fra første telefonsamtale.

Vi hadde tre uttak før vi ble gravide, og støtten underveis var uvurderlig. Har inntrykk av at de jobber veldig profesjonelt og har lang erfaring med prøvere. Det at du kunne ringe når som helst hvis du var usikker på noe, ga oss en ekstra trygghet da det er en del å sette seg inn i fra starten av.

Nå venter vi ei lita jente i oktober, og det må vi takke Medicus for:)

Ingrid Julia & Are

Vennlige og profesjonelle

Vi kan absolutt anbefale behandling hos Medicus. Vi har vært der flere ganger og mottakelsen, informasjon og behandling er helt upåklagelig.

De som jobber der må nok være blant de mest profesjonelle innen sitt fagområde. Man blir møtt med vennlighet uansett når man tar kontakt.

Gulli Victoria og Terje

Foreldre til ICSI-jente

Grunnen til at vi valgte å ta behandlingen ved Medicus var først og fremst at det ikke er noen ventetid. Det ble raskt klart for oss at vi hadde valgt rett da vi allerede under utredningen, opplevde det harmoniske miljøet og det alltid like imøtekommende personalet.

De har også en flott humor som gjorde oss mer avslappet med hele situasjonen. Vi føler i tillegg at det har vært veldig betryggende å vite at vi alltid har kunnet ta kontakt om vi hadde spørsmål, selv utenom arbeidstid.

Uansett hva vi har lurt på er vi blitt tatt på alvor, og det betyr veldig mye når man går gjennom denne behandlingen. For oss har den gode oppfølgingen vi har fått gjort en vanskelig situasjon litt lettere.

Foreldre til en ICSI-jente

Hjelp når vi trenger det

I have experienced treatment in the clinic as highly professional, and have met with very personal and considerate attitude from the staff. The clinic is welcoming and radiates with a cosy atmosphere that puts visitors at ease.

I have also appreciated the extra touch, and extra service in situations when business couples, such as we are, had to adjust treatments based on our time needs – which happened to collide with the summer holiday season. Yet we have been met with an understanding and help exactly when we needed it. Our mutual efforts succeeded finally on the third attempt, giving birth to a beautiful girl with accompaniments of horn music, flags and parades in the afternoon of may 17th at St. Olavs Hospital.

I would like to warmly recommend Medicus to everybody who might be in a need of services offered.

Anonym