Mage og tarm

Gastroskopi og koloskopi i Trondheim

Medicus tilbyr endoskopiske undersøkelser (gastroskopi og koloskopi) ved klinikken i Trondheim. Vi tilbyr topp moderne utstyr og erfarne spesialister. Fra høsten 2020 har vi hatt avtale med Helse-Midt som betyr at du kan få time hos oss med henvisning fra lege. Vi er også hovedleverandør for Vertikal Helse (en del av IF) og tilbyr de korte ventetidene som er en del av avtalen. Vi tilbyr konsultasjoner på dagtid, ettermiddager og helg. Vi har 3-4 ukers ventetid og har som målsetning å holde dette uansett problemstilling. Vi tilbyr også poliklinisk oppfølging etter undersøkelser.

Lang erfaring

professional

Erfarne eksperter innen endoskopiske undersøkelser sikrer deg hjelpen du trenger.

Kort ventetid

reference_like_icon

Vi har kort ventetid og du får raskt time.

Enkel tilgjengelighet

Locations icon

Du finner oss sentralt på Solsiden i Trondheim.

Undersøkelsene

Gastroskopi er en undersøkelse som tar for seg munnhule, spiserør, magesekk og tolvfingertarm. Undersøkelsen gjennomføres ved symptomer som gir mistanke om sykdommer i disse organene.

 

Koloskopi er undersøkelse hvor endetarm, tykktarm og av og til nederste del av tynntarm undersøkes. Undersøkelsen gjennomføres ved symptomer som gir mistanke om sykdommer i disse organene.

Endring av time

Hvis du ønsker å bytte time ta kontakt per telefon eller skriftlig kontakt så hjelper vi deg med dette. Avtaler må byttes innen 48 timer før undersøkelse ellers vil det påløpe egenandel med mindre det foreligger akutt sykdom. Hvis man ikke tar kontakt og ikke møter til undersøkelse kan det påløpe ikke-møtt gebyr på 1175kr. 

Prisliste

Per 01.04.2022:

Egenandel: 375kr (går på frikort)

Forbruksmateriell i  forbindelse med undersøkelse: 75kr (dekkes ikke av frikort)

Gastroskopi

Koloskopi