Klinisk ernæringsfysiolog og IBS-poliklinikk

Informasjon til deg som er henvist til eller har vært fulgt opp hos klinisk ernæringsfysiolog

Medicus har i løpet av 2022 bygget opp et strukturert tilbud for pasienter med IBS hos klinisk ernæringsfysiolog. Dette tilbudet har blitt svært etterspurt, og ventetider er derfor blitt lengre enn vi hadde forventet.

Vi øker vår kapasitet i 2023 med flere ansettelser for å styrke dette tilbudet, men tilbudet vil fra 01.01.2023 ikke lengre være finansiert av Helse-Midt Norge. Vi har jobbet lenge med en løsning med helseforetaket, men dette er ikke et område som vil bli prioritert i 2023.

Vi tilbyr selvsagt alle pasienter på venteliste videre tilbud hos Medicus. Prisene vil være 1500,- for en førstegangskonsultasjon og 1000,- for eventuelle oppfølgingskonsultasjoner.

Ønsker du viderehenvisning til St. Olavs kan du kontakte oss, og vi vil bistå med dette. Ventetider hos klinisk ernæringsfysiolog ved St. Olavs er for tiden flere måneder. Vi kan ikke garantere at viderehenvisninger vil kvalifisere for helsehjelp der, da de er svært presset.

Du kan kontakte oss via telefon 73 87 14 70 eller via sikkert kontaktskjema

Ønsker du å bestille time kan du benytte vårt timebestillingsskjema.

Les mer om vårt behandlingstilbudet her

Print
Email
WhatsApp
Facebook
Twitter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.