Heisann, mitt navn er Mari!

Oppdatering april 2019: Mari jobber fortsatt i Medicus, men jobber nå primært med fertilitetscoaching.

På onsdag hadde jeg min første arbeidsdag på Medicus, noe jeg har gledet meg til lenge.

Kort om meg

Jeg er 30 år gammel og er utdannet sosionom og mental trener, i tillegg har jeg spesialkompetanse på personlighetstyper og en master i NLP. Jeg har erfaring fra barnevernet, hvor jeg bl.a har jobbet med adopsjonsprosesser og familieveiledning. De siste 3 årene har jeg jobbet i egen praksis, Mental Toppform AS. Her har jeg møtt mennesker i ulike situasjoner, hvor min rolle har vært å hjelpe til med å håndtere vanskelige situasjoner og samtidig lært bort teknikker for utvikle måten man tenker på. For meg er det fantastisk å få muligheten til å jobbe med mennesker i en prosess hvor det krever litt ekstra. Min erfaring er at vi mennesker har uante krefter som vi mobiliserer når vi virkelig trenger det.

 Personlig erfaring med IVF

Jeg har selv erfaring med ufrivillig barnløshet og har vært gjennom 4 ivf-forsøk, hvor resultatet ble en vakker jente. Denne personlige erfaringen blandet med min faglige kompetanse og erfaring vekket virkelig min interesse for å jobbe med fertilitet og barnløshet. Nå er jeg her og ønsker å være til hjelp for andre par  som har det store ønske om se og holde ønskebarnet sitt. Ingenting motiverer meg mer enn det. Sammen med det dyktige teamet her på Medicus gleder jeg meg til å hjelpe kanskje nettopp dere til å bli en større familie.

Min rolle ved Medicus

I min rolle som pasientvert skal jeg bidra til å gjøre prosessen deres så god som mulig, med tett oppfølging, god informasjon og støttende samtaler. Min Pasientvertkollega Magnhild og jeg vil følge dere gjennom hele prosessen. Når dere tar kontakt med Medicus, har spørsmål om utredning, hvordan komme i gang, behandling, eller andre tema rundt barnløshet, er det stor sjanse for at det er en av oss du får snakke med.

Vi er her for dere fra start til slutt! 

Print
Email
WhatsApp
Facebook
Twitter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.