Fertilitetscoaching – et unikt tilbud for par i en prøveprosess

En prøverørsprosess er mer en sprøyter og medisiner. En prøverørsprosess er oppturer, nedturer, forventninger og håp. Vi vet dette, og vi tar det på alvor.

Derfor er vi utrolig stolt over å ha et tilbud som vi har valgt å kalle fertilitetscoaching. Vi har hatt dette i mindre skala, primært i Trondheim, i mange år, men nå har vi bestemt oss for at vi skal rulle ut tilbudet i hele landet og med en dedikert coach: Mari Fevaag Heger.

Om Mari

Mari har en unik kompetanse. Hun har en solid utdanning som sosionom og i tillegg en coachingutdannelse. Hun har jobbet som coach i eget selskap, men de siste årene har hun jobbet ved Medicus, både med coaching og med koordinering av pasienter under prøverørsbehandling. Hun har tre flotte prøverørsbarn selv.

Fertilitetscoaching, litt merkelig begrep?

Selve begrepet “fertilitetscoaching” er kanskje et litt uvant begrep. Etter mye diskusjon internt, og med innspill fra våre pasienter, har vi endt opp på at det er et mer dekkende begrep enn f.eks. “veiledning”, “terapi” eller “rådgivning”.

Hvem er det for?

Det er for kvinner, menn eller par. Du eller dere kan være i en prøveprosess på hjemmebane, under behandling ved en klinikk eller kanskje er du blitt gravid, men kjenner på en tomhet og fravær av glede.

Vi har heller ikke begrenset det til kun pasienter ved Medicus. Er du pasient hos en annen klinikk, offentlig eller privat, i utlandet eller i Norge, så er du velkommen til Mari.

Ring 73 87 14 70 eller bestill time via sikkert kontaktskjema her. Mari bor i Trondheim, men reiser til Oslo og Stavanger en gang i måneden og er tilgjengelig på Skype og telefon.

Print
Email
WhatsApp
Facebook
Twitter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.