Fertilitetssjekk stavanger

50%* avslag på fertilitetssjekk eller "second opinion" i Stavanger

Vi feirer at det er 5 år siden den første Medicus-babyen ble født i Stavanger etter IVF-behandling. I den anledning tilbyr vi 50%* avslag på fertilitetssjekk eller «second opinion» konsultasjon fra 13.februar til 22.mars 2024, hos våre erfarne fertilitetsspesialister Olav André Klefstad og Grete G.Dale i Stavanger.

Hva innebærer tilbudet og hvem er det for?

Fram til påske får du 50%* på fertilitetssjekk ved vår klinikk i Stavanger. Tilbudet er for du eller dere som vurderer fertilitetsbehandling, eller om du bare er nysgjerrig på egen fertilitet og ønsker en sjekk. 

Hvis du eller dere allerede har tatt en fertilitetssjekk en annen plass tidligere, får dere 50%* på en ny vurdering hos vår fertilitetsspesialister, ofte omtalt som en «second opinion».

Tilbudet gjelder følgende tjenester:

  • Fertilitetssjekk mann og kvinne
  • Fertilitetssjekk to kvinner
  • Fertilitetssjekk singel/enslig
  • Sædprøve
  • «Second opinion» konsultasjon

*50% gjelder på selve konsultasjonsprisen. Ekstra kostnader for materiell kan forekomme. Gjelder konsultasjoner gjennomført i tidsrommet 13.februar til 22.mars 2024 ved vår klinikk i Stavanger. 

Bestill time til fertilitetssjekk

Du finner enkelt en time som passer deg via vår online booking

Velg fertilitetssjekken som gjelder for deg eller «second opinion» konsultasjon med fertilitetsspesialist og fyll ut bestillingsskjemaet.

Finner du ikke en time som passer via vår online booking? Ring oss på 51 52 40 00, da det kan være flere ledige timer som ikke er lagt ut for online booking. 

Her finner du oss

Medicus Stavanger ligger sentralt lokalisert i Haakon VIIs gate 7. Du kan enkelt komme deg til oss via buss, bil, sykkel eller til fots hvis du er i byen.

Inngangen til klinikken er i retning av Breiavatnet, mellom Sparebanken Vest og Dr.Dopin. Du finner oss i 4.etasje. 

Nærmeste parkering er P-posten som ligger i kvartalet, og det er gode tilbud av buss og taxi like i nærheten.