Fertilitetssjekk Bergen

50%* avslag på fertilitetssjekk eller "second opinion" i Bergen

Medicus feirer åpningen av vår topp moderne fertilitetsklinikk i Bergen. I den anledning tilbyr vi 50%* avslag på fertilitetssjekk eller «second opinion» konsultasjon fra 10.november til 22.desember 2023, hos vår erfarne fertilitetsspesialist Alexander Freis i Bergen.

Hva innebærer tilbudet og hvem er det for?

Resten av året får du 50%* på fertilitetssjekk ved vår klinikk i Bergen. Tilbudet er for du eller dere som vurderer fertilitetsbehandling, eller om du bare er nysgjerrig på egen fertilitet og ønsker en sjekk. 

Hvis du eller dere allerede har tatt en fertilitetssjekk en annen plass tidligere, får dere 50%* på en ny vurdering hos vår fertilitetsspesialist Alexander Freis, ofte omtalt som en «second opinion».

Tilbudet gjelder følgende tjenester:

  • Fertilitetssjekk mann og kvinne
  • Fertilitetssjekk to kvinner
  • Fertilitetssjekk singel/enslig
  • Sædprøve
  • «Second opinion» konsultasjon

*50% gjelder på selve konsultasjonsprisen. Ekstra kostnader for materiell kan forekomme. Gjelder konsultasjoner gjennomført i tidsrommet 10.november til 22.desember 2023 ved vår klinikk i Bergen. 

Hvordan bestille time?

Du finner enkelt en time som passer deg via vår online booking

Velg fertilitetssjekken som gjelder for deg eller «second opinion» konsultasjon med fertilitetsspesialist og fyll ut bestillingsskjemaet.

Finner du ikke en time som passer via vår online booking? Ring oss på 55 08 85 85, da det kan være flere ledige timer som ikke er lagt ut for online booking. 

Her finner du oss

Medicus Bergen ligger sentralt lokalisert i Bredalsmarken 15. Du kan enkelt komme deg til oss via buss, bil, sykkel eller til fots hvis du er i byen.

Nærmeste busstopp heter Møhlenpris, og det er en stor parkeringskjeller under bygget. 

Benytt inngang D og ta heisen opp til 7.etasje.