Medicus flytter og utvider!

I september flytter Medicus til Solsiden. Etter 12 år på Leütenhaven har Medicus vokst seg for store for lokalene i Sverres gate, og derfor er vi nå på flyttefot. 30. september åpner vi de nye lokalene våre på Solsiden, og vi gleder oss til å ta imot både våre gynekolog- og fertilitetspasienter i en flott og moderne klinikk spesialtilpasset våre og pasientenes behov.

Resepsjon - Fertilitetsklinikk
Skisse: viser utforming av resepsjonsdisk.

Topp moderne
På Solsiden er lokalene skreddersydd til å drive en topp moderne fertilitetsklinikk og kvinnehelsesenter. I forbindelse med flyttingen har vi også gjort en rekke investeringer som vil komme pasientene våre til gode. Vi har blant annet investert i moderne laboratorieutstyret. Vi ser på dette som en investering for å øke suksessraten vår ytterligere, og ser fram til å ta i bruk det mest moderne og avanserte utstyret som finnes i bransjen vår.

Harmoni, trygghet og varme
Vi er opptatt av å lykkes med det vi gjør, samtidig som vi viser pasienten omtanke og oppmerksomhet. I arbeidet med den nye klinikken har det vært viktig å bevare atmosfæren av harmoni, trygghet og varme, som vi også har fått mye ros for i Sverres gate. I de nye lokalene har vi lagt mye vekt på interiør og design, og vi får blant annet tre private hvilerom der fertilitetspasienter kan slappe av i en rolig atmosfære før og etter egguthenting.

Hvilerom - fertilitetsklinikken
Skisse: utkast av konsept for hvilerom for fertilitetspasienter

Kliniske studier
Vi er stolte av vår avdeling for kliniske studier, som vi også høster internasjonal anerkjennelse for. Med de nye lokalene vil vi også få mulighet til å utvide denne avdelingen og i enda større grad fortsette å bidra til nyutvikling innen forskning på kvinnehelse.

Sentral beliggenhet
Den nye klinikken ligger i samme bygg som Solsiden kjøpesenter med hotell, apotek, parkeringshus og restauranter i umiddelbar nærhet. I tillegg blir de nye lokalene bedre tilpasset rullestolbrukere, blant annet med egen heis, samt at våre egne ansatte får bedre arbeidsforhold og mer plass.

Litt vemodig er det selvsagt å flytte fra de gamle lokalene. Siden oppstarten i 2002 er det nok laget minst en barneskole der, men nå har vi rett og slett vokst oss for store, og hvis vi skal fortsette å gi pasientene våre den optimale behandling de fortjener så var tiden inne for å flytte.

Vi ser frem til å ta imot både nye og gamle pasienter på Solsiden fra 30. september!

Adressen blir Beddingen 8, 4 etasje.

Hit flytter vi, velkommen skal du være!


Vis større kart

Print
Email
WhatsApp
Facebook
Twitter

3 kommentarer

  1. Gratulerer med det flotte lokalet!
    Nesten litt vemodig også siden våre 2 gutter, Benjamin og William ble «bakt» I gamle lokalet noe vi er utrolig takknemlige for. Regner med kringla blir like god der dere er nå. Den er magisk – og det vet jeg alt om for jeg spiste den mange ganger.
    Lykke til videre!

  2. Så spennende!
    Ønsker dere lykke til i nye lokaler:-)
    Vi kommer nok til å besøke dere der også 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.