Kunstig befruktning pris

Kostnadene ved kunstig befruktning består av selve behandlingen og medisinene. Behandlingskostnaden betales til klinikken, mens medisiner betaler man direkte til apotek. Forutsatt visse kriterier så dekker det offentlige medisiner utover 15.000,- og dette kan du lese mer om på HELFO sine nettsider.

Vi har også laget noen priseksempler på medisiner du kan lese mer om her.

Om du lurer på kunstig befruktning, pris, eller andre ting – ta en titt på prislisten vår her.

Betalingsutsettelse

Man har ikke alltid de midlene man trenger til rådighet. Vi har ordnet mulighet for å gjøre en betalingsutsettelse i opptil 9 måneder. Les mer om betalingsutsettelse her.

Kunstig befruktning med omsorg og ekspertise

På Medicus er vi opptatt av å møte våre pasienters behov og lytte til deres historie.

Dere som allerede har vært til kunstig befruktning uten å lykkes, vet at det kan være en påkjenning. Derfor har vi fokus på å tilby en skånsom behandling med kort varighet, lave doser hormoner, høy tilgjengelighet og mye omsorg.

Hos oss vil dere bli møtt av folk med lang erfaring og høy kompetanse som kan se nærmere på deres bakgrunn og finne den behandlingen som gir dere størst sjanse til å lykkes.

Om Medicus

Ved Medicus møter dere mennesker med lang erfaring, høy kompetanse og som bryr seg om dere og deres situasjon. Vi har hjulpet kvinner og par som prøver å bli gravid gjennom utredning og behandling med assistert befruktning siden 1997. Vi har mange erfarne fagpersoner – hils på noen av dem under.

(Gynekolog Terje Sørdal)

Terje Sørdal

Gynekolog og medisinsk ansvarlig
inger2

Inger Øverlie

Gynekolog og daglig leder Oslo
olav_medicus_photo_wil_lee-wright_mg_6140

Olav Andre Klefstad

Gynekolog og daglig leder Stavanger

Fant du ikke det du lette etter?

Pasienthistorier

Spørsmål og svar