Fertilitetsproblemer

Mistenker du fertilitetsproblemer, og er bekymret for din fertilitet i dag? Eller lurer du på hvor lenge du kan vente med å få barn? På Medicus hjelper vi deg med å finne svar.

Hele ett av sju par opplever fertilitetsproblemer. Noen kvinner kommer tidligere i overgangsalderen enn forventet. Menn kan ha nedsatt sædkvalitet allerede i ung alder uten at de er klar over det.

Det kan ligge ulike årsaker bak fertilitetsproblemer, men i dag kan du sjekke dette på et tidlig tidspunkt slik at du bedre kan planlegge din framtid med barn og familie.

Når du har tatt en fruktbarhetssjekk hos oss har du mer kunnskap om din fertilitet slik den ser ut i dag, og slik vi tror den vil være i framtiden. I tillegg får du gode råd og veiledning fra spesialister på området.

Medicus er den første klinikken i Norge som etablerer et slikt tilbud.

Om Medicus

Ved Medicus møter dere mennesker med lang erfaring, høy kompetanse og som bryr seg om dere og deres situasjon. Vi har hjulpet kvinner og par som prøver å bli gravid gjennom utredning og behandling med assistert befruktning siden 1997. Vi har mange erfarne fagpersoner – hils på noen av dem under.

(Gynekolog Terje Sørdal)

Terje Sørdal

Gynekolog og medisinsk ansvarlig
inger2

Inger Øverlie

Gynekolog og daglig leder Oslo
olav_medicus_photo_wil_lee-wright_mg_6140

Olav Andre Klefstad

Gynekolog og daglig leder Stavanger

Fant du ikke det du lette etter?

Pasienthistorier

Spørsmål og svar