Barnløshet

Ønsker du å bli gravid, men sliter med å lykkes? Ett av syv par vil opplever såkalt ufrivillig barnløshet. Årsakene kan være flere. Kvinnen kan for eksempel ha skadete eller blokkerte eggledere, få egg igjen eller lav kvalitet på de eggene som er igjen. Mannen kan ha nedsatt sædkvalitet.

Heldigvis finnes det hjelp for de fleste som opplever barnløshet.

Det fins hjelp for barnløshet

Enten dere i første omgang kun ønsker å sjekke hvordan det står til med fruktbarheten, eller dere tror eller vet dere har behov for hjelp, har vi et tilbud for dere som ønsker å bli gravid.

En fruktbarhetssjekk er et lav-terskel tilbud for deg som har forsøkt å bli gravid en stund uten å lykkes. Du kan også bare ønske å sjekke hvordan det står til med fruktbarheten fordi du er bekymret, eller ønsker å vite mer om din fruktbarhet for å bedre kunne planlegge når dere skal få barn.

Under fruktbarhetssjekken kan man finne ut at det er behov for behandling for å bli gravid, og da har vi et tilbud om assistert befruktning.

Om Medicus

Ved Medicus har vi hjulpet par som opplever barnløshet i siden 1997. Her møter dere mennesker med lang erfaring, høy kompetanse og som bryr seg om dere og deres situasjon. Vi har mange erfarne fagpersoner – hils på noen av dem under.

(Gynekolog Terje Sørdal)

Terje Sørdal

Gynekolog og medisinsk ansvarlig
inger2

Inger Øverlie

Gynekolog og daglig leder Oslo
olav_medicus_photo_wil_lee-wright_mg_6140

Olav Andre Klefstad

Gynekolog og daglig leder Stavanger

Fant du ikke det du lette etter?

Pasienthistorier

Spørsmål og svar