Assistert befruktning Danmark

Er dere på utkikk etter assistert befruktning og tror dere trenger å dra til Danmark? Slik er det ikke lenger.

Vi har i Norge de samme mulighetene som i Danmark for par som ønsker assistert befruktning. Dette gjelder både for heterofile og likekjønnende par. Er du enslig derimot, er fortsatt Danmark et godt alternativ.

Til våre klinikker kommer både lokale og tilreisende par fra hele landet. Bor dere lengre unna våre klinikker kan dere likevel få hjelp av oss, gjerne i samarbeid med en av våre gode samarbeidspartnere i nærheten av deg. Godt samarbeid gjør det enkelt for dere.

Vi har samarbeidende gynekologer i hele landet. Vi kjenner dem, og de kjenner oss. På grunn av samarbeidet med dem blir det minimalt med reising for dere som bor andre plasser i landet. Ta en titt på våre samarbeidspartnere her!

Vi har også gode samarbeidsavtaler lokalt, med blant annet et hotell noen få minutters gange unna klinikken, les mer om disse her.

Det fins hjelp for dere som prøver å bli gravid

Enten dere i første omgang kun ønsker å sjekke hvordan det står til med fruktbarheten, eller dere tror eller vet dere har behov for hjelp, har vi et tilbud for dere som prøver å bli gravid.

En fruktbarhetssjekk er et lav-terskel tilbud for deg som har forsøkt å bli gravid en stund uten å lykkes. Du kan også bare ønske å sjekke hvordan det står til med fruktbarheten fordi du er bekymret, eller ønsker å vite mer om din fruktbarhet for å bedre kunne planlegge når dere skal få barn.

Under fruktbarhetssjekken kan man noen ganger finne ut at det er behov for behandling for å bli gravid, og da har vi et tilbud om assistert befruktning.

Om Medicus

Ved Medicus møter dere mennesker med lang erfaring, høy kompetanse og som bryr seg om dere og deres situasjon. Vi har mange erfarne fagpersoner – hils på noen av dem under.

(Gynekolog Terje Sørdal)

Terje Sørdal

Gynekolog og medisinsk ansvarlig
inger2

Inger Øverlie

Gynekolog og daglig leder Oslo
olav_medicus_photo_wil_lee-wright_mg_6140

Olav Andre Klefstad

Gynekolog og daglig leder Stavanger

Fant du ikke det du lette etter?

Pasienthistorier

Spørsmål og svar