Timebestilling

Du kan ringe oss eller bruke timebestillingsskjemaet under. 

Telefonnummeret til våre klinikker er:

Trondheim: 73 87 14 70

Oslo: 22 46 76 30

Stavanger: 51 52 40 00


-
+47


Om skjemaet

Ved utfylling av kontaktskjema sendes informasjonen sikkert til en innboks som kun våre ansatte har tilgang til. Timebestillinger håndteres normalt i løpet av dagen eller neste arbeidsdag. Vi har sikret skjema i henhold til norm for informasjonssikkerhet og du kan oppgi sensitiv informasjon.

Allminnelige vilkår

terms_icon

Våre tjenester betales med kort. Avbestilling må gjøres minimum 24 timer i forveien så slipper du å bli fakturert for ubenyttet time (konsultasjonspris).

Fint å vite

ultrasound_icon

Regn med at vi ofte vil utføre en underlivsundersøkelse og/eller vaginal ultralydundersøkelse. Husk også å notere deg når siste menstruasjon startet.

Henvisning?

reference_like_icon

For å gå til våre private gynekologer trenger du ikke henvisning. Har du blitt henvist hit fra fastlege så får du time til vår avtalespesialist. Dette gjelder kun Trondheim. Ved spørsmål, ring oss på 73 87 14 70.

Prøvesvar

rad-om-veien-videre

Vi sender ut prøvesvar på SMS ved normale prøvesvar. Finner vi noe som må følges opp får du dette via brev og/eller telefon. Hvis du innen fire uker ikke har fått svar på prøver vi tok av deg, ring oss for å høre om svarene har kommet. For Trondheimspasienter er det verdt å merke seg at celleprøver som undersøkes ved St. Olavs Hospital tar lengre tid å få svar på som følge av ventetid hos dem.