Hvorfor velge assistert befrukting ved Medicus?

Det å velge klinikk til assistert befruktning for deg eller dere er et viktig valg. Her gir vi deg noen grunner til at vi mener Medicus kan være et godt valg.

1. Lang erfaring

Det å etablere og drifte en fertilitetsklinikk er krevende både ressurs- og kompetansemessig. Vi etablerte vår første IVF-klinikk i 2002 og har siden den gang jobbet med kontinuerlig forbedring av våre rutiner og vårt kvalitetssystem som vi har tatt med oss til alle våre klinikker.  

Medisinsk ansvarlig Dr. Terje Sørdal har jobbet med infertilitet siden slutten av 80-taller og er en av Norges mest erfarne fertilitetsspesialister.

2. Svært gode resultater

Vi måler våre resultater på mange steg i prosessen og sammenligner disse med etablerte internasjonale standarder. Vi er åpne når det gjelder våre suksessrater som holder et høyt nasjonalt og internasjonalt nivå. 

3. Omsorg og fertilitetscoaching

Vi vet at fertilitetsbehandling er mer enn sprøyter og medisiner. Vi jobber for å gi best mulig omsorg for dere i prosessen og vi har et unikt tilbud i Norge med egen fertilitetscoachDette for å gi de som trenger ekstra støtte gjennom prosessen den oppfølgingen de trenger. 

4. Moderne teknologi

Best mulig behandling krever det ytterste av oss som jobber her. Men også av utstyret vi bruker. Derfor har vi alltid investert i ny og utslagsgivende teknologi, for å sikre at vi ligger i front – både innenfor faget og i bransjen vår.

5. Faglig tyngde

Vi har mange gynekologer, embryologer, sykepleiere og annet personell fordelt på fire klinikker. Dette gir et stort fagmiljø med variert og lang erfaring både med klinisk arbeid og med forskning. Vi rekrutterer også internasjonalt for å få den ekspertisen vi ønsker. Dette gir oss faglig tyngde som bidrar til en trygg og god behandling.  

6. Høy sikkerhet

Vi var den første klinikken i Skandinavia som installerte et elektronisk overvåknings- og sporingssystem som heter RI WitnessSystemet er installert på alle våre klinikker og gir dere som pasienter en enda høyere grad av sikkerhet enn uten et slikt system. Les mer om systemet her. 

7. ISO-sertifisert og eksternt kontrollert kvalitetssystem

Vi har fokus på kvalitet og har ISO-sertifisert de fleste områder ved Medicus.

Vi har også jevnlig inspeksjoner både av helsetilsyn og revisorer fra legemiddelfirmaer som vi kjører forskningsstudier for. Vi har også hatt revisjon fra amerikanske FDA. Det har ikke blitt avdekket avvik ved de tre siste besøkene fra Helsetilsynet (2014, 2017 og 2019) og resultatene fra tilsyn ligger offentlig tilgjengelig på Helsetilsynets nettsider. At klinikken har et velfungerende kvalitetssystem er også en trygghet for dere. 

8. Betydelig forskningserfaring

Medicus har gjennom årene deltatt i mer enn 50 kliniske studier og slik vært med bidratt til utvikling nye legemidler og behandlingsmetoder. Dette har gitt oss betydelig erfaring som preger også vår fertilitetsavdeling. I tillegg har vi både gynekologer og embryologer med forskningserfaring både gjennom doktorgradsarbeid og post-doktorstillinger.

Fant du ikke det du lette etter?

Se alle tjenester

Spørsmål og svar