Uforpliktende samtale om eggdonasjon

Har du spørsmål om assistert befruktning med eggdonasjon? Ta en prat med oss på telefon - helt gratis og uforpliktende.

En av våre utredningskoordinatorer, Sandra og Synne, setter av 20 minutter til deg – eller dere – for en prat på telefonen om hva enn du lurer på. De hjelper deg med å få svar på spørsmålene du har. Enten der og da, eller ved å ringe deg opp i etterkant.

Du booker tid selv i vår online timebok, så ringer de deg til avtalt tid.

Hvem er det for?

Eggdonasjon er kun tillatt for heterofile par, hvor kvinnen av ulike årsaker opplever at eggkvaliteten er for lav til å bli gravid, eller at eggstokkene ikke produserer egg.

Bioteknologiloven tillater ikke dobbeltdonasjon, slik at identiteten til én part må være kjent. Dette innebærer at single kvinner eller kvinnelige par, ikke kan få eggdonasjon. Imidlertid kan to kvinner donere egg til hverandre gjennom partnerdonasjon. 

Hva koster det?

Ingenting! Vi setter av disse 20 minuttene kun til deg eller dere, slik at veien videre blir litt klarere. Samtalen er, som nevnt, helt uforpliktende.

Bestill time i vår online timebok

Finn en tid som passer deg i vår online booking.  

Finner du ikke et tidspunkt som passer deg akkurat nå? Våre utredningskoordinatorer legger fortløpende ut timer ved ledig kapasitet eller avbestillinger. Du kan også ta kontakt med oss via vårt sikre kontaktskjema – så tar vi kontakt med deg for å finne en time som passer! 

Lyst til å undersøke mer på egenhånd?

Les mer om eggdonasjon og last ned vår guide her