IVF-behandling Jämtland

Trenger dere IVF-behandling og bor i midtre del av Sverige? Medicus er en moderne IVF-klinikk som ligger bare noen timer med bil unna midtre del av Sverige. Vi har samarbeidspartnere for IVF-behandling i Jämtland som hjelper dere med noen av undersøkelsene i forbindelse med behandling slik at dere kun trenger en tur til Trondheim. Vi kan også samarbeide med din lokale gynekolog.

Trondheim er nærme

Mange par reiser Europa rundt for den fertilitetsbehandling. Å reise til Trondheim er enkelt for dere som bor i midtre/nordre del av Sverige fordi:

Trondheim er også en vakker og rolig by med lang tradisjon for å hjelpe svenske par gjennom IVF-behandling. Prisnivået for IVF-behandling i Norge er likt eller noe  lavere enn mange klinikker i Sverige.

Om Medicus

Ved Medicus møter dere mennesker med lang erfaring, høy kompetanse og som bryr seg om dere og deres situasjon. Vi har hjulpet kvinner og par som prøver å bli gravid gjennom utredning og behandling med assistert befruktning i over 15 år. Vi har mange erfarne fagpersoner, blant annet har vår medisinsk ansvarlige, Terje Sørdal, jobbet med assistert befruktning siden slutten av 80-tallet.

Kari Mette Lyngmo

Kari Mette Lyngmo

IVF-koordinator
(Gynekolog Terje Sørdal)

Terje Sørdal

Gynekolog og medisinsk ansvarlig
inger2

Inger Øverlie

Gynekolog og daglig leder Oslo

Fant du ikke det du lette etter?

Se våre IVF-klinikk i 3D

Spørsmål og svar