2022 sett under lupen

2022 er snart historie, og 2023 ligger som et blankt ark foran oss. Tiden er inne for å mimre om året som har gått. 

2022 har vært et år vi vil huske. Ikke bare fordi vi har fått mange nye og dyktige ansatte, eller på grunn av de circa 500 graviditeten vi har skapt. Medicus ble også 25 år i år! 

Vi samlet derfor hele Medicus-familien til en stor feiring i Trondheim. Noe som ga oss sjansen til å virkelig mimre over alt som har skjedd siden vi åpnet dørene i 1997.

Vi har hatt en fantastisk vekst siden 90-tallet. Vi har gått fra 2 til nesten 70 ansatte – og vi har ikke tenkt til å stoppe der. Vår ambisjon er å være det ledende senteret for assistert befruktning, gynekologi og endoskopi i Norge. Det betyr at vi skal ha de beste resultatene faglig, men også de mest fornøyde pasientene. Derfor har vi tatt grep i løpet av 2022.

Klinikkene i Oslo og Trondheim åpner dørene til større og moderne fasiliteter i januar 2023. Dette gjør at vi kan redusere ventetid på timer og behandling hos oss. I tillegg kan vi utvide noen av teamet med enda flere fagfolk, og ønske velkommen i topp moderne lokaler.

Da kan vi hjelpe enda flere med barneønske og gi et bredere tilbud av behandlinger.

Utvidelsen av klinikkene kan du lese mer om her 

Takk for året som har gått – vi sees i 2023. Godt nytt år!

Vennlig hilsen

Magnus Sørdal
Administrerende Direktør

 

2022 oppsummert:

Print
Email
WhatsApp
Facebook
Twitter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.