Vi utvider Medicus-familien

2. januar 2023 åpner vi dørene til (enda) større klinikker og flere flinke folk på laget. I tillegg er vi de første i landet med et helt ny teknologi på laboratoriet vårt i Oslo.

I 2022 fylte vi 25 år. Det har vi feiret med å utvide alle våre klinikker og ansette enda flere flinke folk. For deg betyr det kortere ventetid og et bredere (og bedre) tilbud. 

I tillegg har vi bygd en utvidet og topp moderne IVF-laboratorium i Oslo, med en ny og lovende teknologi.  

Først i landet

Som første i landet vil dette laboratoriet ha et nytt og innovativt filter i ventilasjonssystemet. Dette skal redusere potensielt skadelige partikler (flyktige organiske forbindelser, VOC) i lufta for egg og embryo til et minimum. 

Systemet heter Life Air og er en patentert teknologi fra USA, med lovende resultater. Vi har stor tro på at det vil forbedrer rammebetingelsene for skjøre celler og vev, som vi gjør vårt beste for å ta vare på. 

I tillegg til bedre kapasitet og nytt og moderne utstyr, skaper vi fremtidsrettede omgivelser for våre dyktige embryologer. Rett og slett et laboratorium for morgendagen. 

Hjerterom, husrom og topp kompetanse

Våre klinikker i Trondheim og Stavanger har også gått gjennom en forandring i løpet av det siste halvåret, og har i dag enda større plass og kapasitet. 

I Trondheim har vi utvidet med hele 150 kvadratmeter, der vi i hovedsak har forsterket vårt tilbud innen endoskopi. Vi har økt legestaben med to professorkompetente gastroentrologer som gjør at vi nå har 4 svært solide leger med på laget. 

Sees vi i 2023?

Ønsker du å bestille time hos oss?

Vi gleder oss til å åpne dørene til en utvidet Medicus-familie i 2023. 

Print
Email
WhatsApp
Facebook
Twitter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.