Fertilitetsklinikk (IVF) for par og single fra Kristiansund

Har dere forsøkt å bli gravid men enda ikke lyktes? Er dere to kvinner som vil ha barn? Eller er du en singel kvinne som ønsker å få barn? For dere som bor i Kristiansund og trenger assistert befruktning (IVF) er den nærmeste fertilitetsklinikken i Trondheim.

Vi har pasienter som kommer fra hele landet for å få ønskebarnet. I tillegg til våre klinikker i Trondheim, Oslo og Stavanger har vi gode samarbeidsavtaler med gynekologer i Kristiansund som bistår før, under og etter behandling hos oss for å gjøre det så enkelt som mulig for dere.

Med 20 års erfaring, har vi hjulpet over 2000 barn til verden, noe vi er utrolig stolte over!

Nærmere enn du tror

Det går flere direkte flyvninger fra Kristiansund til Trondheim om dagen. Klinikken ligger svært sentralt til, og flybussens holdeplass ligger kun 2 minutter unna til fots.

Har du behov for overnatting ligger Scandic Solsiden et stenkast fra klinikken.

Gjør fruktbarhetssjekken hos en gynekolog nær deg

For å starte reisen mot ønskebarnet er en fruktbarhetssjekk nødvendig. Her gjør vi undersøkelser som hjelper oss å avgjøre om det er nødvendig med assistert befruktning, og hvilken behandlingsmetode som er best for dere.

Fruktbarhetssjekken kan dere gjennomføre hos en gynekolog i nærheten av deg, og vi har samarbeid med flere gynekologer i Kristiansund. Dette betyr at hvis dere trenger assistert befruktning er det kun behov for to turer til Trondheim, en for egguthenting og en for tilbakesetting. Videre oppfølging foretar den lokale gynekologen. Om du heller ønsker å komme til fruktbarhetssjekken hos oss er du selvfølgelig velkommen hit.

Gynekolog i Kristiansund vi samarbeider med

GYNEKOLOGSTEDTELEFONADRESSE
Ellen JendalKristiansund71 58 75 40Konsul Knudtzons gate 8, 6508 Kristiansund
resepsjon-apen
hvilerom
Assistert Befruktning Trondheim Ventesone

Øk sjansene i trygge omgivelser

Etter å ha hjulpet par i over 20 år med IVF har vi satt høye krav til oss selv. Vårt personale har fokus på at dere skal føle dere trygg, og holde dere informert under hele prosessen.

Vi tilbyr:

Du kan lese er om hva vi tilby her.

Vil du vite mer om hvorfor du skal velge Medicus? Her finner du mer informasjon om oss.

Har du spørsmål?

Det er et stort steg å starte reisen mot ønskebarnet, og du har kanskje mange spørsmål. Vi forteller gjerne mer om våre behandlingsmetoder.

Du kan ringe oss eller vi kan hjelpe deg på følgende måter: