Fertilitetsklinikk (IVF) for par og single fra Bodø

Har dere forsøkt å bli gravid men enda ikke lyktes? Er dere to kvinner som vil ha barn? Eller er du en singel kvinne som ønsker å få barn? For dere som bor i Bodø og trenger assistert befruktning (IVF) er den nærmeste private fertilitetsklinikken i Trondheim.

Vi har pasienter som kommer fra hele landet for å få ønskebarnet. I tillegg til våre klinikker i Trondheim, Oslo og Stavanger har vi gode samarbeidsavtaler med gynekologer i Bodø som bistår før, under og etter behandling hos oss for å gjøre det så enkelt som mulig for dere.

Med 20 års erfaring, har vi hjulpet over 2000 barn til verden, noe vi er utrolig stolte over!

Nærmere enn du tror

Det går flere direkte flyvninger og tog fra Bodø til Trondheim om dagen. Klinikken ligger svært sentralt til. Flybussens holdeplass ligger kun 2 minutter unna til fots, og Trondheim Sentralstasjon 5 min unna til fots.

Har du behov for overnatting ligger Scandic Solsiden et stenkast fra klinikken.

Passer det bedre med Oslo? Vi tar gjerne i mot dere ved klinikken i Oslo også! Klinikken ligger sentralt til ved Nationalteater i hjertet av Oslo.

Gjør fruktbarhetssjekken hos en gynekolog nær deg

For å starte reisen mot ønskebarnet er en fruktbarhetssjekk nødvendig. Her gjør vi undersøkelser som hjelper oss å avgjøre om det er nødvendig med assistert befruktning, og hvilken behandlingsmetode som er best for dere.

Fruktbarhetssjekken kan dere gjennomføre hos en gynekolog i nærheten av deg, og vi har samarbeid med flere gynekologer i Bodø. Dette betyr at hvis dere trenger assistert befruktning er det kun behov for to turer til Trondheim, en for egguthenting og en for tilbakesetting. Videre oppfølging foretar den lokale gynekologen. Om du heller ønsker å komme til fruktbarhetssjekken hos oss er du selvfølgelig velkommen hit.

Gynekologer i Bodø vi samarbeider med

GYNEKOLOGSTEDTELEFONADRESSE
Irina EideBodø75 52 30 02Sjøgata 1, 8006 Bodø
Ellen LangenBodø75 55 06 00City Nord Kjøpesenter, 8008 Bodø
Marianne HellandBodø75 52 39 00Storgata 60, 8006 Bodø
Jon Øyvind OdlandBodø91 59 91 47Storgata 60, 8006 Bodø
resepsjon-apen
hvilerom
Assistert Befruktning Trondheim Ventesone

Øk sjansene i trygge omgivelser

Etter å ha hjulpet par i over 20 år med IVF har vi satt høye krav til oss selv. Vårt personale har fokus på at dere skal føle dere trygg, og holde dere informert under hele prosessen.

Vi tilbyr:

Du kan lese er om hva vi tilby her.

Vil du vite mer om hvorfor du skal velge Medicus? Her finner du mer informasjon om oss.

Har du spørsmål?

Det er et stort steg å starte reisen mot ønskebarnet, og du har kanskje mange spørsmål. Vi forteller gjerne mer om våre behandlingsmetoder.

Du kan ringe oss eller vi kan hjelpe deg på følgende måter: