Fertilitetsklinikk (IVF) for par og single fra Bergen

Har dere forsøkt å bli gravid men enda ikke lyktes? Er dere to kvinner som vil ha barn? Eller er du en singel kvinne som ønsker å få barn? Mange som bor i Bergen reiser til vår klinikk i Stavanger for assistert befruktning (IVF).

Vi har pasienter som kommer fra hele landet for å få ønskebarnet. I tillegg til våre klinikker i Trondheim, Oslo og Stavanger har vi gode samarbeidsavtaler med gynekologer i Bergen som bistår før, under og etter behandling hos oss for å gjøre det så enkelt som mulig for dere.

Med 20 års erfaring, har vi hjulpet over 2000 barn til verden, noe vi er utrolig stolte over!

Nærmere enn du tror

Å komme seg fra Bergen til Stavanger er lett. Hver dag går det buss og flere direktefly til Stavanger. Midt i hjertet av Stavanger finner du Medicus moderne fertilitetsklinikk.

Har du behov for overnatting ligger flere hoteller innen 5 min gangavstand fra klinikken.

Gjør fruktbarhetssjekken hos en gynekolog nær deg

For å starte reisen mot ønskebarnet er en fruktbarhetssjekk nødvendig. Her gjør vi undersøkelser som hjelper oss å avgjøre om det er nødvendig med assistert befruktning, og hvilken behandlingsmetode som er best for dere.

Fruktbarhetssjekken kan dere gjennomføre hos en gynekolog i nærheten av deg, og vi har samarbeid med gynekolog i Bergen. Dette betyr at hvis dere trenger assistert befruktning er det kun behov for to turer til Stavanger, en for egguthenting og en for tilbakesetting. Videre oppfølging foretar den lokale gynekologen. Om du heller ønsker å komme til fruktbarhetssjekken hos oss er du selvfølgelig velkommen hit.

Gynekolog vi samarbeider med i Bergen

GYNEKOLOGSTEDTELEFONADRESSE
Pooja ParasharBergen55 91 70 70Østre Nesttunvegen 14, 5221 Nesttun
IVF Stavanger
IVF Stavanger

Øk sjansene i trygge omgivelser

Etter å ha hjulpet par i 20 år med IVF har vi satt høye krav til oss selv. Vårt personale har fokus på at dere skal føle dere trygg, og holde dere informert under hele prosessen.

Vi tilbyr:

Du kan lese mer om hva vi tilbyr her.

Vil du vite mer om hvorfor du skal velge Medicus? Her finner du mer informasjon om oss.

Har du spørsmål?

Det er et stort steg å starte reisen mot ønskebarnet, og du har kanskje mange spørsmål. Vi forteller gjerne mer om våre behandlingsmetoder.

Du kan ringe oss eller vi kan hjelpe deg på følgende måter: 

Bestill time


-
+47