Vi utvider klinikken i Oslo – nå med eget IVF-laboratorium

Vi utvider vår familie, så du enklere kan utvide din!

Hva mener du?

Medicus har siden 2015 hatt et gynekologisk senter og fertilitetsklinikk på Majorstuen. Aktiviteten har økt for hvert år med fler og flere fruktbarhetssjekker, gynekologiske konsultasjoner, inseminasjoner og par som har reist til Trondheim for prøverørsbehandling i samarbeid med Oslo-klinikken. Fler og fler har etterspurt muligheten til å få hele behandlingen hos oss lokalt, og det får de nå! Vi tar med oss vår erfaring fra de komplette klinikkene våre i Trondheim og Stavanger og er nå i sluttfasen med å etablere en splitter ny klinikk midt i hjertet av Oslo, Stortingsgata 30, rett ved Nationalteateret.

Hvorfor?

I løpet av våre 20 år har vi møtt og stått side ved side med mange sterke mennesker som må finne alternative måter å bli foreldre på. Noen av dere leser kanskje dette nå. I en ellers stressende og følelsesladet tid, jobber vi iherdig for å vise omsorg og bedre din og alle andres opplevelse av fertilitetsprosessen. Vi ser at en tur til Trondheim kan bli en ekstra belastning for de som benytter vårt tilbud i Oslo og det har vi nå mulighet til å gjøre noe med.

Når?

Vi åpner allerede 3. januar. Vi bruker de innledende ukene på å kvalitetssikre alle forhold av laboratoriet og forventer første eggutak i den fjerde uken i januar. Det betyr at man kan starte behandlingen allerede den andre uken. Vi har fortsatt et bredt tilbud med vanlig generell gynekologi i tillegg til frubtharetssjekker og behandling.

Ta kontakt med oss på 22 46 76 30‬  for å avtale oppstart. Velkommen!

Print
Email
WhatsApp
Facebook
Twitter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.