Steven Mansell

Embryolog, PhD og lokal laboratorieleder

Om meg

Jeg mottok min doktorgrad i reproduksjon fra University of Dundee i Skottland, og fortsatte min forskning om mannlig fertilitet som postdoktor ved University of California Berkeley.

Min akademiske bakgrunn har ført til at jeg kan bidra til forskning på infertilitet, gjennom publisering av vitenskapelige artikler, bokkapitler og oppsummeringsartikler. Det har også ført til at jeg har fått møte noen av verdens ledende embryologer og forskere, som jeg har lært nye og effektive måter å hjelpe par på. Jeg bruker denne kunnskapen og erfaringen til å forbedre behandlingsnivået vi tilbyr våre pasienter på daglig basis.

De siste årene har jeg jobbet som embryolog ved Medicus, og har for tiden base i Oslo. For meg betyr det å være embryolog at jeg gjør alt jeg kan for å sikre at parene våre får et vellykket resultat. Dette betyr ofte å jobbe lage dager, og kontinuerlig strebe etter det høyeste nivået av kvalitet i laboratoriet.

Å være embryolog kan være et følelsesmessig og fysisk slitsomt yrke å jobbe i, men jeg ville ikke byttet det ut for alt i verden. Å vite at jeg har bidratt til et pars lykke ved å hjelpe dem med å oppfylle drømmen om ønskebarnet, er den største belønningen noen kunne be om.

Jeg er stolt av å være en del av Medicus-teamet, og hvordan vi stadig endrer oss for å gi best mulig omsorg for til alle som søker vår hjelp.

Jeg ser frem til å møte deg i Oslo!