Visste du at alle Medicus klinikker er ISO-sertifisert? Og hva betyr det egentlig for deg?

Visste du at Medicus sine klinikker er kvalitetssertifisert etter ISO 9001:2015?

Ved Medicus er vi opptatt av kvalitet. Vi vet at dyktige fagfolk og moderne utstyr kombinert med personlig oppfølging og tilrettelegging er oppskriften på god behandling. Ved å være vennlige og serviceinnstilte, fleksible og tilgjengelige, skaper vi trygghet og en god atmosfære for deg som kommer hit. Det viktigste for oss er at du som kommer hit skal føle deg ivaretatt og oppleve at du får den beste behandlingen hos oss. Vi jobber derfor kontinuerlig med forbedring av våre tjenester.

Alle våre klinikker er av den grunn sertifisert av Kiwa Teknologisk Institutt etter kvalitetsstandarden etter ISO 9001:2015. Klinikken i Trondheim mottok først denne sertifiseringen i 2017, og høsten 2019 ble også klinikkene i Oslo og Stavanger sertifisert.

Denne sertifiseringen viser at vi jobber aktivt for å møte våre pasienters krav og forventninger til kvalitet og kundetilfredshet. Det betyr ikke at vi ikke gjør feil, at vi er perfekte eller ikke kan bli bedre – men det betyr at vi jobber aktivt med å bli bedre og har en ekstern part som årlig sjekker at vi holder en viss standard.

ISO 9001 er verdens mest anerkjente standard for kvalitetsledelse og er basert på 7 prinsipper for kvalitetsledelse:

  • Kundefokus
  • Lederskap
  • Menneskers engasjement
  • Prosesstankegang
  • Forbedring
  • Bevisbasert beslutningstaking
  • Relasjonsledelse

Kilde: Kiwa Teknisk Institutt.

Sertifiseringsbevis

Print
Email
WhatsApp
Facebook
Twitter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.