Hør Medicus egen podcast om fertilitet og kvinnehelse

Medicus lanserer podcast om fertilitet og kvinnehelse

Vi ved Medicus har alltid vært glad i dele av kunnskapen vår. Vi bidrar med kurs og undervisning for fastleger og gynekologer, vi har hatt vår egen blogg siden 2010 og vi har gitt ut magasinet Mirakel i to utgaver.

Utallige ganger har jeg sittet å hørt våre dyktige fagfolk forklare faglige problemstillinger for pasienter, kolleger eller andre samarbeidspartnere. Flere ganger har jeg tenkt: «Dette burde andre også hørt!».

Når jeg ber noen skrive noe om et tema eller snakke om noe i et kamera skjer det noe. De blir ofte mer selvbevisst, man legger terskelen høyt for at alt skal være perfekt og det blir rett og slett ofte ikke noe av. Derfor tenkte jeg en dag, hvorfor ikke prøve å invitere noen av våre flinke folk til en uformell samtale som vi spiller inn og publiserer som en podcast?

For noen uker siden gjorde vi nettopp det. Vi satte vi opp et podcaststudio og inviterte inn noen av fagfolka våre til en prat, egentlig litt som som et eksperiment for å se hvordan det gikk. Lett nervøs og relativt uforberedt dukket de opp og lurte på hva som skulle skje. Resultatet ble noe vi selv synes er ganske fine samtaler på mellom 20 og 40 minutter om tema vi tror dere som er interessert i kvinnehelse og fertilitet vil ha glede av. Vi publiserer tre av samtalene her på bloggen vår i dag. Etterhvert, med jevne eller kanskje litt ujevne, mellomrom vil vi slippe flere episoder.

Du kan lytte til podcastene på Spotify allerede i dag. Søk på “Medicuspodden” se om det er noe som interesserer deg! Om noen dager blir episodene også tilgjengelig på Itunes.

Har du forslag til tema vi skulle tatt opp? Fortell oss om det og vær med å forme framtidens episoder av Medicuspodden!

Vi har også filmet opptakene og de kan du se under:

Medicuspodden – episode 1: “Den emosjonelle karusellen” med fertilitetscoach Mari Feevag Heger

Medicuspodden – episode 2: “Overgangsaldersaldersplager” med gynekolog Dr. Med Inger Øverlie

Medicuspodden – episode 3: “Alt du trenger å vite om donorsæd” med molekylærbiolog Benedicte Haukanes

Print
Email
WhatsApp
Facebook
Twitter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.