Åpner ny klinikk i Bergen

Siden endringene i bioteknologiloven har vi utvidet alle våre klinikker, og høsten 2023 åpner vi dørene til en topp moderne fertilitetsklinikk i Bergen sentrum. Med oss på laget har vi en erfaren spesialist fra Tyskland.

Vi har hjulpet par og single med barneønsket siden vi åpnet dørene i Trondheim i 1997. Etter endringene i bioteknologiloven kom i 2020 har vi økt i omfang, og er i dag størst i Norge med til sammen tre klinikker i Stavanger, Oslo og Trondheim. Høsten 2023 åpner vi vår fjerde klinikk. Denne gangen i Bredalsmarken 15 i Bergen sentrum.

Vi gleder oss til å åpne en ny og topp moderne fertilitetsklinikk i Bergen, og gi vestlendingene en klinikk til å velge mellom. Det offentlige har enda ikke et tilbud om verken sæd- eller eggdonasjon her. I tillegg har det vært avisoppslag om lange ventetider på eggdonasjon i det private.

Spesialist på laget

Teamet til klinikken i Bergen skal nå bygges opp, og vår første ansatte er allerede på plass. 

Vi har vært heldige og fått med oss topp kompetanse fra utlandet på legesiden. Alexander Freis er både spesialist i gynekologi og obstetrikk, men har også en formell spesialistutdanning fra Heidelberg Universitetssykehus innen gynekologisk endokrinologi og reproduktiv medisin. I tillegg har han en tung forskningsmessig bakgrunn innen samme felt.

Han har bakgrunn fra blant annet universitetssykehus og private klinikker i Tyskland, og har hatt en unik mulighet til å fokusere på alle de forskjellige aspektene innen reproduksjonsmedisin. Han har alltid drømt om å bo i Norge, og har et mål om at klinikken i Bergen skal tilby profesjonell og individualisert behandling for par som prøver å bli gravide. 

I de beste hender

IVF-reisen kan være krevende, og Medicus tilbyr et trygt rom og mental støtte i prosessen. Vi ønsker å bidra med personlig støtte, empati, ærlighet og kompetanse. Alle pasienter skal oppleve at de er i de beste hender hos oss.

Men det er ikke kun er par og single som går med barneønske som er velkomne på den nye klinikken i Bergen: 

Kvinner som ikke prøver å bli gravide er selvsagt også velkommen til oss, uansett om de er ute etter behandling av endometriose, fruktbarhetsbevaring eller gynekologisk-endokrinologiske lidelser.

Les mer om Medicus sine behandlinger her

Søker folk

Med åpningen av klinikken i sikte, søker nå Medicus etter flere dyktige kollegaer. Målet er å bygge opp sterkest mulig faglig kompetanse for å kunne gi den ypperste behandlingen. 

På klinikken i Bergen er det nå utlyst to viktige stillinger:  IVF-sykepleier og lokal laboratorieleder. 

Dette blir de to av de viktigste ansettelsene klinikken vil gjøre i Bergen da disse skal bli helt sentrale støttespillere for å bygge opp klinikken. Stillingene utlyses derfor både nasjonalt og internasjonalt.

Print
Email
WhatsApp
Facebook
Twitter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.