Studenttilbud for S.Y.K-medlemmer

Leter du etter gynekolog i Stavanger? Nå har har Medicus og studentorganisasjonen for Sosial Yrkeskompetanse (S.Y.K) inngått et samarbeid som gir dere reduserte priser på gynekologiske helsesjekker. Våre gynekologer er opptatt av å ivareta deg på best mulig måte, enten det dreier seg om en rutineundersøkelse eller mer komplekse problemstillinger.

 

Prisen på en gynekologisk helsesjekk for dere er 790,- (fullpris 1490,-) 

Hvorfor bør unge kvinner gå til gynekolog?

Unge kvinner har også god nytte av å besøke en gynekolog, enten det er for en rutinesjekk eller mer omfattende problemstillinger.

Vi har lang erfaring med å hjelpe unge kvinner. De vanligste problemstillingene vi møter omhandler prevensjon, blødningsproblemer, celleprøver, graviditet og kjønnssykdommer.

Ofte stilte spørsmål

Det kan man, og noen ganger skyldes jo besøket langvarig eller uregelmessig blødninger slik at det blir vanskelig å planlegge. Det kan bli vanskelig å få tatt celleprøve hvis kvinnen har mens.

Det oppleves forskjellig, men de fleste har gruet seg unødig mye før undersøkelsen. Beskrivelser fra nettet eller venninner kan ofte vise seg å være sterkt overdrevet. De fleste opplever ubehag i knyttet til undersøkelsen, men de færreste opplever smerte.

Så ofte at man føler seg trygg med det. I mange land går kvinner til årlig sjekk hos gynekolog. Norske kvinner går ikke så ofte, noe som kan skyldes at det tidligere var få gynekologer tilgjengelig. Vi anbefaler gjerne hvert annet eller hvert tredje år.

Undersøkelse med ultralyd og inspeksjon av livmorhalsen, skjeden og yttre deler av kvinnens kjønnsorganer vil som regel ikke ta mer enn 15 minutter.

Det kan man utmerket godt gjøre, de er jo også spesialister i fødselshjelp og kan følge opp med ultralydundersøkelser.

olav_medicus_photo_wil_lee-wright_mg_6140