Karen Indiana Eskerud

Sykepleier

Om meg

Jeg jobber som sykepleier på Medicus i Oslo. Her veileder, informerer og trygger jeg pasienter samt assisterer under behandlinger.

Jeg har stor omsorg for andre mennesker, noe som er grunnen til at jeg valgte å bli sykepleier. Tidligere har jeg jobbet innen psykiatri. Dette utfordret meg, men har også ført til at jeg har blitt en tryggere sykepleier.

Jeg ønsker å være en del av å hjelpe par og enslige med drømmen om et barn som er så inderlig ønsket. Jeg er veldig glad i jobben min hos Medicus og tror man blir den beste utgaven av seg selv som om man får lov til å jobbe med noe man brenner for.

Det er viktig for meg at du som pasienten føler deg trygg, ivaretatt og får dekket behovet for informasjon og veiledning. Du skal være sikker på at du får den mest profesjonelle hjelpen innenfor fagfeltet.

Hos Medicus er kundeservice og pasientkontakt i fokus. Dette er noe jeg brenner for som sykepleier, og som jeg dessverre ser blir nedprioritert i den offentlige sektoren.

Beste råd til de som prøver å bli gravide:

Jeg er i utgangspunktet forsiktig med å gi ut råd. Det er fordi råd noen ganger kan tolkes på feil måte i en vanskelig situasjon. Alle er ulike og har dermed ulikt behov for informasjon og veiledning. Det viktigste for meg er å sette meg inn i hvert enkelt tilfelle og deretter tilpasse informasjonen og gi støtte rundt det som er vanskelig.