Gøril Flosand

Medisinsk sekretær

Om meg

Jeg jobber som medisinsk sekretær på klinikken i Trondheim. Her assisterer jeg legene ved undersøkelser, tar blodprøver og snakker med pasientene på klinikken og på telefonen.

For meg er det viktig å lytte og vise god omsorg til pasientene, jeg ønsker at pasienten skal føle seg sett, forstått og trygg. Jeg valgte å bli medisinsk sekretær da jeg liker å jobbe med mennesker å hjelpe pasienter til å få den hjelpen de trenger. Jeg liker veldig godt den faglige biten og variasjonen på Medicus, med alt fra første gang til gynekolog til hjelp med å bli gravid eller overgangsalder. Gjennom arbeidsdagen min får jeg utfordret meg , og det er mye variasjon, noe som passer meg perfekt.

Noe av det beste med jobben er å se den store gleden pasientene får når de endelig lykkes med sitt store ønske i livet. Ved Medicus har vi mange ansatte med mye erfaring og sterk kompetanse, og jeg lærer noe hele tiden. Vi som jobber her er veldig flinke til å tilpasse ett opplegg som er det beste for pasienten, å man får tett oppfølging hele veien.

Mitt beste råd til de som prøver å bli gravide:

Ikke vær redd for å oppsøke hjelp. Det er så viktig å spørre noen som er profesjonelle og kan faget sitt veldig godt så man får et tilpasset opplegg som passer for akkurat deg/dere.