Offisiell åpning med foredrag og fest

Sist fredag var det klart for offisiell åpning med en rekke interessante foredrag her på Medicus.

Nå er det nær to måneder siden vi flyttet inn i våre nye lokaler på Solsiden og tilbakemeldingene fra både pasienter og egne ansatte har så langt vært veldig gode.

Fagdag for leger og gynekologer
Det synes vi gir god grunn til å feire, og det fikk vi gjort sist fredag da det var duket for offisiell åpning av den nye klinikken. Totalt var vi 60 leger, gynekologer og andre samarbeidspartnere kom på besøk for en fagdag med ulike foredrag, omvisning i de nye lokalene og en aldri så liten fest.

(Gynekolog Terje Sørdal)
(Gynekolog Terje Sørdal)

Vi i Medicus ønsker å være ledende på vårt område i Norge og da er både ny kunnskap og godt faglig samarbeid med andre avgjørende. I den faglige delen av åpningen snakket våre egne gynekologer, Terje Sørdal og Stig Pedersen, om hva som skjer når drømmen om barn ikke går i oppfyllelse av seg selv, og hvordan vi jobber for å få gravide og fornøyde pasienter.

(Gynekolog Stig Pedersen)
(Gynekolog Stig Pedersen)

Spennende gjester
I tillegg hadde vi invitert den kjente legen, forfatteren og foredragsholderen Audun Myskja for å prate om hvordan mennesker med ulike plager kan finne ressurser til mestring med enkle tiltak. Audun hadde et både underholdende og tankevekkende foredrag som utløste en og annen spontan applaus!

(Dr. Audun Myskja)
(Dr. Audun Myskja)

Familieterapeaut Tone Bråten hadde et engasjerende og tankevekkende foredrag hvor hun blant annet fortalte om hvordan par som sliter med å få barn kan få hjelp til å håndtere situasjonen best mulig.

(Familieterapeaut Tone Bråten)
(Familieterapeaut Tone Bråten)

Så var det tid før omvisning i de nye lokalene før det ble litt feiring av oss selv helt til slutt.

Vi ønsker både nye og gamle pasienter velkommen til oss på Solsiden!

Print
Email
WhatsApp
Facebook
Twitter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.