Nå kan du få tilsendt siste nytt om eggdonasjon og assistert befruktning for enslige

Vil du være sikker på at du har siste nytt om eggdonasjon eller assistert befruktning for enslige? Eller er du interessert i informasjon om lagring av ubefruktede egg? Registrer deg, så holder vi deg oppdatert på alt du trenger å vite om den endrede praksisen i Norge.

Har du ventet lenge på lovendringer for eggdonasjon, assistert befruktning eller nedfrysing av egg, vet vi at det er viktig for deg å få med deg alt nytt. «Bioteknologiforliket 2020» åpner kanskje for at det nå blir din tur til å få barnet du ønsker deg.

Les nyhetssaken vår om «Bioteknologiforliket 2020»

Så nå gjør vi det enkelt for deg å følge med.

I stedet for at du selv må følge med i nyhetene og søke opp informasjon, sender vi deg det du trenger å vite – rett i innboksen. Du får informasjon om temaet generelt, oversikt over lover og regler, hva vi kan tilby her på Medicus – og etter hvert invitasjon til live spørretime.

Alt du trenger å gjøre, er å registrere e-postadressen din.

Er du utålmodig og vil ta en prat med oss, er det bare å slå på tråden eller sende oss spørsmål via kontaktskjemaet.

Vil du få tilsendt relevant informasjon om eggdonasjon, assistert befruktning eller lagring av egg? Registrer deg for å sikre deg siste nytt

Print
Email
WhatsApp
Facebook
Twitter

4 kommentarer

 1. Jeg lurer på noe. Hvor mange ganger kan man være egg-donor?
  Hvor mange egg trekkes ut per gang?

  1. Hei Stella, beklager for sent svar!

   I Norge kan en eggdonor gi egg inntil 3 ganger.
   Eggdonor må være frisk og 25 – 35 år.
   Antar at det kan hentes ut 10 -15 egg hver gang.

 2. Hei. Jeg vil gjerne vite mest mulig om dette. Lurer på kostnader (egenandel) og når vi må søke. Som jeg forstod var øvre aldersgrense 46 år. Vil sykehusene prioritere de som har dårlig tid? Har hatt 3 ivf forsøk men uten befruktning så er fortsatt på forsøk 1. Må jeg betale ny egenandel hos HELFO? Betalte denne i 2015 da vi hadde 1. forsøk. Dette blir vel vår eneste sjanse å få barn så kommer til å angre hvis vi ikke prøver.

  1. Hei!

   Ta kontakt med en av våre klinikker (via hjemmesiden), send gjerne også inn kopi av tidligere behandlinger, så vil vi ta direkte kontakt med deg for å kunne hjelpe deg så godt vi kan!

   Mvh
   Finn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.