Moderne teknologi og metoder

På Medicus er vi stolte av å ha et svært moderne laboratorium for assistert befruktning. Vi er alltid på utkikk etter teknologi og metoder som kan være med på å øke sannsynligheten for å lykkes, og har hatt flere teknologier vi har vært de første  i Norden til å ta i bruk. Noen av metodene og teknologene er inkludert i behandlingen, mens andre har ekstra kostnader knyttet til seg. Vi anbefaler på indikasjon (etter behov) hvilke eventuelle tilleggstjenester vi tror kan være med å hjelpe dere.

Topp moderne dyrkningsforhold med tradisjonell time-lapse og Eeva

Time Lapse-inkubatorer som EmbryoScope og Primovision tar bilder av embryoene med jevne mellomrom og lager en film av embryoenes utvikling som embryologen kan benytte for å gjøre en sannsynligvis bedre vurdering av hvilke embryo som skal settes tilbake og ikke. En ny inkubator på markedet er Geri+ og Medicus var den andre klinikken i verden til å installere siste versjon av denne inkubatoren. I tillegg til Eeva-testen beskrevet under har Geri+ også tradisjonell time lapse funksjonalitet og de fleste av våre pasienter får sine embryo dyrket i denne inkubatoren. Time Lapse er inkludert for våre pasienter uten ekstra kostnad.

Eeva-testen er en automatisk og objektiv teknologi som hjelper våre embryologer med å velge riktig embryo for å sette tilbake. Eeva-testen baserer seg på en automatisk analyse av en serie med time lapse bilder for å predikere hvilke embryo som har størst sannsynlighet til å utvikle seg videre til en blastocyst allerede på den 3. dagen i utviklingen. Eeva-testen er en tilleggstjeneste som vi anbefaler etter individuell vurdering og som har en ekstrakostnad.

Geri+

Medicus var nummer 2 i verden som installerte denne inkubatoren i sitt laboratorium.

Se video fra inkubatoren Geri+

Blastocyst

Ved Medicus setter vi vanligvis tilbake embryo på den 5. dagen etter egguttaket, både for ferske behandlinger og fryse-tine behandlinger. Hvis dere har flere gode blastocyster vitrifiserer vi dem slik at dere kan bruke dem senere. Vi har svært gode resultater på denne metoden og blastocystdyrkning er inkludert for våre pasienter uten ekstra kostnad.

Vitrifisiering

Vitrifisering er en metode for hurtigfrysing av embryo eller blastocyst som gir vesentlig høyere overlevelse enn tradisjonell langsom frysing (slow-freeze). Vitrifisering er inkludert for våre pasienter uten ekstra kostnad.