Ambisiøse talenter og etablerte eksperter

Noe av det aller viktigste vi gjør ved Medicus er å finne de riktige menneskene til å være med å utvikle våre klinikker videre.

Om du er et ambisiøst talent eller allerede en etablert ekspert er vi interessert i en prat med deg uavhengig om vi har en stilling utlyst eller ikke.

Send en uforpliktende e-post til Magnus Finset Sørdal på magnus.sordal(@)medicus.no hvis du ønsker undersøke mulighetene for å jobbe hos oss. E-posten behandles alltid konfidensielt.

IVF-sykepleier, Trondheim, 100%

Om stillingen:

Som sykepleier hos Medicus har du en viktig rolle for at våre pasienters reise til ønskebarnet skal oppleves så trygg og god som mulig. Du holder dialogen med pasientene fra de starter prosessen med assistert befruktning til de forhåpentligvis forlater klinikken gravid i 6-7. ende uke. Du informerer dem om behandlingen, støtter dem når de trenger det og bistår våre gynekologer under nødvendige operative inngrep.

Nå har vi en sjelden ledig faststilling i 100% ved Medicus i Trondheim.

Hvem ser vi etter?

Du har gjerne erfaring fra faget, men det er ikke et krav. Vi har gode systemer for opplæring og kan gjøre deg som er lærevillig og kompetent trygg og god i rollen relativt raskt.

Du må ha en stor interesse og engasjement for å hjelpe våre pasienter, da de trenger noen som både ser dem og forstår dem.

Du har personlige egenskaper som gjør at du jobber systematisk, gjennomfører og tar beslutninger, kommuniserer godt og er en god lagspiller.

Det er en fordel om du har noe erfaring fra praktisk sykepleie.

Hva er arbeidsoppgavene?

Du følger pasienten fra start til slutt gjennom en behandlingsprosess.

Her har du både administrativt ansvar gjennom å gi pasienten god informasjon rundt behandlingen og du snakker mye med pasientene, både ansikt-til-ansikt og på telefon, underveis i behandlingsforløpet. Du assisterer også gynekologene ved operative inngrep på både kvinner og menn.

Du jobber i et team med to andre med samme arbeidsoppgaver. Dere jobber igjen i team med biologer, gynekologer og sekretærer for å gi den beste behandlingen i bransjen, både medisinsk og menneskelig.

Oppgavene utføres normalt på hverdager på dagtid, og i enkelte perioder kan det være aktuelt med noen timers helgearbeid.

Alle henvendelser behandles konfidensielt.
Ta kontakt med daglig leder Magnus Finset Sørdal på magnus.sordal@medicus.no / 918 88 118 for mer informasjon.

 

Gynekolog i Trondheim, deltid eller fulltid.

Vi opplever stor etterspørsel etter våre tjenester og søker derfor etter en gynekolog som kan ha interesse av, i første omgang, å arbeide deltid ved vår klinikk i Trondheim. Deltidsstillingen kan typisk være 20 – 40 % stillingsandel med arbeidstid på dag og/eller kveld. Det er også åpent for å diskutere en stilling på fulltid nå. 

Vi leter etter deg som er faglig dyktig, som er omgjengelig og som evner å etablere gode relasjoner til våre pasienter og medarbeidere. Arbeidsområdet er generell gynekologi, men arbeid innenfor våre andre kjerneområder, fertilitetsutredning og behandling samt kliniske studier kan også være aktuelt etter interesse og behov. Nødvendig opplæring vil i så fall bli gitt..

Ved Medicus får du muligheten til å bli en del av et team som strekker seg langt for sine pasienter. Vi er profesjonelle, omsorgsfulle, ansvarlige og gode lagspillere. Du får jobbe med dyktige kolleger med stort engasjement for faget i moderne lokaler med godt utstyr.

Ta kontakt med daglig leder Magnus Finset Sørdal på magnus.sordal@medicus.no / 918 88 118 for mer informasjon.

Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Ultralydjordmor ved Medicus-klinikkene

Vi ønsker gjerne kontakt med jordmor som har kompetanse innen ultralyd både i Trondheim, Oslo og Stavanger.

Ta kontakt med daglig leder Magnus Finset Sørdal på e-post magnus.sordal(@)medicus.no.