Ambisiøse talenter og etablerte eksperter

Noe av det aller viktigste vi gjør ved Medicus er å finne de riktige menneskene til å være med å utvikle våre klinikker videre.

Om du er et ambisiøst talent eller allerede en etablert ekspert er vi interessert i en prat med deg uavhengig om vi har en stilling utlyst eller ikke.

Send en uforpliktende e-post til Magnus Finset Sørdal på magnus.sordal(@)medicus.no hvis du ønsker undersøke mulighetene for å jobbe hos oss. E-posten behandles alltid konfidensielt.

Gynekolog i Trondheim, deltid eller fulltid.

Vi opplever stor etterspørsel etter våre tjenester og søker derfor etter en gynekolog som kan ha interesse av, i første omgang, å arbeide deltid ved vår klinikk i Trondheim. Deltidsstillingen kan typisk være 20 – 40 % stillingsandel med arbeidstid på dag og/eller kveld. Det er også åpent for å diskutere en stilling på fulltid nå. 

Vi leter etter deg som er faglig dyktig, som er omgjengelig og som evner å etablere gode relasjoner til våre pasienter og medarbeidere. Arbeidsområdet er generell gynekologi, men arbeid innenfor våre andre kjerneområder, fertilitetsutredning og behandling samt kliniske studier kan også være aktuelt etter interesse og behov. Nødvendig opplæring vil i så fall bli gitt..

Ved Medicus får du muligheten til å bli en del av et team som strekker seg langt for sine pasienter. Vi er profesjonelle, omsorgsfulle, ansvarlige og gode lagspillere. Du får jobbe med dyktige kolleger med stort engasjement for faget i moderne lokaler med godt utstyr.

Ta kontakt med daglig leder Magnus Finset Sørdal på magnus.sordal@medicus.no / 918 88 118 for mer informasjon.

Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Ultralydjordmor ved Medicus-klinikkene

Vi ønsker gjerne kontakt med jordmor som har kompetanse innen ultralyd både i Trondheim, Oslo og Stavanger.

Ta kontakt med daglig leder Magnus Finset Sørdal på e-post magnus.sordal(@)medicus.no.