Om koronaviruset og vår drift

Innlegget oppdateres fortløpende, innlegget er sist oppdatert 14/12/2021 kl 11:00.

Norge har igjen strammet noe inn etter gjenåpningen. 

Vi har fra 8. desember innført munnbindpåbud i våre klinikker. I tillegg ber vi deg ikke komme om du har symptomer på forkjølelse eller influensa (eks sår hals, hoste eller feber).

Om du har symptomer som nevnt over må du ta kontakt med klinikken du har timeavtale med FØR du møter opp på klinikken for å finne nytt tidspunkt.

Er du IVF-pasient under behandling konfererer du med behandlende lege på telefon FØR du møter klinikken.

Orientering om noen av våre generelle tiltak

Nå har vi utplassert sprit der det er hensiktsmessig, vårt personal benytter munnbind og hansker og vi er, som alltid, flinke med håndhygiene. Vi har stort sett også god avstand på våre venterom. De aller fleste ansatte er også fullvaksinerte. 

Endringslogg

Endringslogg 14/12/21 kl 11:00: Oppdatert med munnbindpåbud og noen flere innstramninger.

Endringslogg 11/11/21 kl 10:31: Oppdatert etter nasjonal gjennåpning.

Endringslogg 16/12/20 kl 12:00: Oppdatert med påbud om munnbind i Trondheim etter Trondheim kommunes vedtak.

Endringslogg 29/10/20 kl 11:30: Oppdatert våre tiltak til ny smittesituasjon.

Endringslogg 29/3/20 kl 18:00: Oppdatert informasjon til pasienter som har time eller er under behandling til gjeldende regler, oppdatert listen over generelle tiltak med video/telefonkonsultasjoner og spesiell informasjon for par under fertilitetsbehandling.

16/3/20 kl 08:50: Oppdatert med informasjon om at Helsedirektoratets vedtak om lukking av en rekke helsetjenester ikke gjelder gynekologer og fertilitetsklinikker.

15/3/20 kl 13:00: Oppdatert innledende informasjon samt utvidet listen med tiltak om organisering av klinikken og drift. Også lagt inn informasjon om rutinen vi tidligere har implementert med å varsle pasienter på SMS i forkant av time.

12/3/20 kl 21:30: Presisert at IVF-pasienter med symptomer også skal ringe klinikken før oppmøte samt oppdatert med tiltak iverksatt etter dagens dagens pressekonferanse.

12/3/20, kl 13:00: Oppdatert med symptomer på forkjølelse og influensa, informasjon for IVF-pasienter og orientering om noen av våre tiltak.

Share on print
Print
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

4 kommentarer

  1. Hvis man skal til tidlig ultralyd, hvordan er reglene for partner da? Får han være med inn i lokalet?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.