Hvor henvender jeg meg for å ta blodprøvene til utredningen?

 I Fertilitetsutredning

«Hvor henvender jeg meg for å ta blodprøvene jeg må ta under utredningen?»

 

Blodprøvene kan du ta hos oss, på fastlegekontoret eller på laboratoriet på sykehuset. Det er normalt ikke nødvendig å bestille time for å få tatt blodprøver. Hvis blodprøvene tas hos oss, på sykehuset eller hos en fastlege som sender prøvene til St. Olavs Hospital vil prøvesvarene automatisk komme inn i din journal hos oss.

 

Hvis noen ønsker mer utdypende svar, still det gjerne anonymt i kommentarfeltet!

Recommended Posts
Viser 2 kommentarer
 • Sonia
  Svar

  Hei er 43 og i langt parforhold vi har ikke barn sammen, jeg har en datter fra tidgl. forhold ønsker å prøve ivf hva gjør vi? vi fikk avslag fra fertilitetskl. Posgrunn…

 • Magnus Sørdal
  Svar

  Hei Sonia.

  De fleste offentlige klinikker som Porsgrunn har vel en aldersgrense på 38 eller 39 år så vidt jeg vet. Din løsning kan være å ta kontakt med en privat klinikk, som f.eks. oss.

  Det vi vanligvis vil først be deg om er å sende oss noe informasjon om dere via post. Vi har et pasientopplysningskjema under seksjonen «Barnløshet». For å finne dette klikk på ikonet på toppen av nettsiden (hvor det står «Barnløshet») og last ned pasientopplysningsskjema ute til venstre. Print det ut, fyll det ut og send det inn til oss via post.

  Har dere vært utredet tidligere kan dere legge ved kopier av resultatene fra tidligere utredning.

  Dere kan også ringe oss på telefon 73 87 14 80 når vi åpner igjen over nyttår. Da vil en av våre IVF-koordinatorer hjelpe deg med de spørsmål du måtte ha.

  Vennlig hilsen
  Magnus
  Markedsansvarlig ved Medicus

Legg igjen en kommentar