Moderne teknologi og metoder

På Medicus er vi stolte av å ha et moderne og veldrevet laboratorium med dedikerte embryologer som jobber med kontinuerlig forbedring og leverer svært gode resultater.

Topp moderne dyrkningsforhold

Time Lapse-inkubatorer som Geri+, EmbryoScope og Primovision tar bilder av embryoene med jevne mellomrom og lager en film av embryoenes utvikling som embryologen kan benytte for å gjøre en sannsynligvis bedre vurdering av hvilke embryo som skal settes tilbake og ikke. Medicus var den andre klinikken i verden til å installere siste versjon av Geri+. Time Lapse er inkludert for våre pasienter uten ekstra kostnad.

Geri+ Medicus var nummer 2 i verden som installerte denne inkubatoren i sitt laboratorium.

Se video fra inkubatoren Geri+

Blastocyst

Ved Medicus setter vi vanligvis tilbake embryo på den 5. dagen etter egguttaket, både for ferske behandlinger og fryse-tine behandlinger. Hvis dere har flere gode blastocyster vitrifiserer vi dem slik at dere kan bruke dem senere. Vi har svært gode resultater på denne metoden og blastocystdyrkning er inkludert for våre pasienter uten ekstra kostnad.

Vitrifisiering

Vitrifisering er en metode for hurtigfrysing av embryo eller blastocyst som gir vesentlig høyere overlevelse enn tradisjonell langsom frysing (slow-freeze). Vitrifisering er inkludert for våre pasienter uten ekstra kostnad.

Fant du ikke det du lette etter?

Se alle tjenester

Spørsmål og svar