Hjelp til å bli gravid

Omlag 1 av 7 par vil oppleve vanskeligheter med å bli gravid. Årsakene kan være mange, men heldigvis fins det hjelp for de fleste. Enten dere kun i første omgang ønsker å sjekke hvordan det står til med fruktbarheten, eller dere tror eller vet dere er i behov for hjelp til å bli gravid, har vi et tilbud for dere. Ved Medicus møter dere mennesker med lang erfaring, høy kompetanse og som bryr seg om dere og deres situasjon.

morten-og-tobias-i-farger

Vi nærmer oss 1000 barn

Omlag 1 av 7 par vil oppleve vanskeligheter med å bli gravid. Årsakene kan være mange, men heldigvis fins det hjelp for de fleste. Enten dere kun i første omgang ønsker å sjekke hvordan det står til med fruktbarheten, eller dere tror eller vet dere er i behov for hjelp til å bli gravid, har vi et tilbud for dere. Ved Medicus møter dere mennesker med lang erfaring, høy kompetanse og som bryr seg om dere og deres situasjon.

Vi etablerte fertilitetsavdelingen i 2002 og har siden den gang hjulpet snart 1000 barn til verden.

Vårt behandlingstilbud

Vi er godkjent for alle typer assistert befruktning tillatt i Norge.

  • Fruktbarhetssjekk
  • Fruktbarhetsutredning
  • Inseminasjonsbehandling (IUI)
  • Prøverørsbefruktning (IVF)
  • Mikroinjeksjonsbehandling (ICSI)
  • Operativt sæduttak (TESA/TESE)
  • Donorbehandling

ISO-sertifisert

Medicus i Trondheim er ISO-sertifisert etter ISO 9001:2015. Det er verdens mest anerkjente standard for kvalitetsledelse.

Svært gode resultater

Vårt ISO-sertifiserte prøverørslaboratorium i Trondheim leverer vi resultater på et høyt internasjonalt og nasjonalt nivå.

Mer enn 20 års erfaring

Medicus ble stiftet i 1997 og har siden den gang vokst til et anerkjent senter med mange gynekologer, en høykompetent fertilitetsklinikk og med internasjonal anerkjennelse for sin aktivitet innen klinisk forskning.

Bredt fagmiljø

Vi har et bredt fagmiljø gjennom våre klinikker ulike steder i landet. Gjennom et tett faglig samarbeid på tvers av klinikkene øker vi kvaliteten på hvert sted.

Internasjonalt anerkjent for kliniske studier

Vi har gjennom årene deltatt i mer enn 50 kliniske forskningsstudier. Slik har vi vært med å bidratt til at nye og bedre legemidler har kommet på markedet, og basert på arbeidet vi har gjort med disse studiene har vi også publisert flere artikler i anerkjente tidsskrift.

Prisliste

Aliquam sit amet aliquam augue.

Kontakt oss

Er du usikker er det bare å ta kontakt

Ofte stilte spørsmål

Har dere lang ventetid?

Vi har ingen ventelister – du kan starte når dere ønsker det.

Hva er deres aldersgrenser?

Vi har i utgangspunktet en øvre aldersgrense på 43 år for kvinnen, men gjør individuelle vurderinger. Vi har også gravide kvinner på 44 og 45 år.

Hva skjer hvis jeg sender inn kontaktskjema eller pasientopplysningsskjema?

Ingenting mer forpliktende enn at vi ringer dere for en prat. Sender dere inn pasientopplysningsskjema får vi vite mye mer om deres situasjon og kan gi dere bedre råd raskere.

Hva koster assistert befruktning?

Det kommer helt an på hvilken behandling som eventuelt er aktuell for dere. Se vår prisliste

Når bør vi søke hjelp?

Normalt anbefaler vi at dere forsøker selv i omlag et år før dere tar kontakt, men hvis kvinnen er eldre enn 35 år eller dere vet at det er en grunn til at dere kan få problem med å bli gravid er det lurt å ta kontakt tidligere. Dere er uansett velkommen for en prat om deres situasjon.